Се`уште пушите цигари? Гледајте го ова...

• Креатор на темата Креатор на темата MkForces
  • Време на започнување Време на започнување
Uhh gadno.. Jas ne pusam , a ne ni sakam da pocnam :toe:

Аххх среќна сум што не пушам...утре и го покажувам ова на мајка ми, па баж да видам дали ќе и текне пак цигара да запали!:smir:

Jas poznavav choek shto vo zivotot kapka alkohol se nemashe napieno pa go ubi alkoholot................................Go izgazi kamionche od pivara.

Овој не е нормален 400 цигари така ги изгоре.На клада научников:pos2:

ne znaci nisto ja vo zivotov imam puseno 932871623871873681072 cigari pa dosega bi trebalo kamce da mi se prai stomakot. samo ne znam dali coekot sakase da prai nekoj horor clip ili komedija.:):):) Posto mnogu me nasmea.
:drk:

:drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Сите Тие Цигари..Уништени....

Јас би ги уништил сите сигари на светот, ама премногу чад ќе излезе, ќе се нагриза озонот и ќе се зголеми температурата на планетава за 3 степени, што ќе доведе до топење на јужниот пол и поплава на Амстердам, а тоа нели не сакаме да се случи.
Евентуално да се искористат како арско ѓубре во земјите од третиот свет :)

аааа од ова почнав да мислам на откажуење :wink: али тешко дека ќе успеам...

ни пушам ни ми се пуши...
да, де... цигари...:pipi:

Па пред 5 дена решив да ги откажам и еве веќе 4 дена немам запалено. После ова... дефинитивно нема да запалам цигара бар до 50 години :)

Хахаа...Ја до први септември ептен седам без цигара дека со мајка ми се кладев у PSP...Али не се издржуе...:nesvest:

Можам да кажам дека клиповиве имаат вистина.Ама јас кога си палам цигара си ја палам со мерак онака баш за душа (малку пушам) и не би си го скратила тој мерак, па и јас имам душа
Еднаш се живее

Хахаа...Ја до први септември ептен седам без цигара дека со мајка ми се кладев у PSP...Али не се издржуе...:nesvest:

Јас за ПСП и до 31 би продолжил.Ајде уште малце, ене кај е први уште 2 дена:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom