Се`уште пушите цигари? Гледајте го ова...

• Креатор на темата Креатор на темата MkForces
  • Време на започнување Време на започнување
Абе луѓе можеш да не пушиш, да не пиеш, да не се дрогираш, да водиш здрав живот, да бидеш вегетеријанец да се чуваш да се пазиш.....
И ке пројдеш улица у ке те смачка некој автобус и шо?Нишо.Како ти било пишано така.:helou::toe:

Абе не е вистина ова. Се е монтажа.

Пушете си слободно. Еф ме мене, за откажвење хм... многу тешко.:nesvest:

Ако си црвст и стабилен карактер, ке речеш од утре не пушам и крај. И нема да пушиш. А ако викаш ај уше еден цигар денес, ај уше 2 утре и ајт..

Те, те.. гледам сите испоумираа, сите се со рак.. пу, пу.

Млади луѓе кои не пијат и не пушат умираат.. во ова време нема правила, како ти е пишано, така и ке биде.

Јас сум непушач, али за овој дел од животот има вакво сваќање.
Totalno se soglasuvam.Jas posle klipot si zapaliv cigara.:toe:

OMG, ова не е за у Чек дис аут. Ова е за у здравје.
Браво за човекот што го направил експериментот.
Јас и онака избегнувам чад од цигари колку што можам.
kakva nacionalnost zivee vo gradot? ONAKA PRASUVAM

Поучен е клипот, јас сум пушач и одамна ги знам сиве овие работи ама некако тешко ми оди со одкажувањето, меѓутоа пострашно е да седиш во задимена просторија отколку да пушиш, пострашно е за непушачите кои индиректно го внесуваат димот. Треба да ги поскапат цигарите, една кутија да чини 5 до 10 евра како што е сегде па да видиме дали некој ке пуши, прво јас одма би ги откажала зш немам толку пари
30 дена по 10 евра оооо цело богатство кое не можам да си го дозволам за цигари, само тоа е спасот:salut:

ахх јас сум непошач во фамилија на пѕшачи, неможам да ви опишам колку ми смета како се нервирам и колку ги мразам цигарите

Треба да ги поскапат цигарите, една кутија да чини 5 до 10 евра како што е сегде па да видиме дали некој ке пуши, прво јас одма би ги откажала зш немам толку пари
30 дена по 10 евра оооо цело богатство кое не можам да си го дозволам за цигари, само тоа е спасот:salut:

и сега им се многу скапи на луѓево па купуваат од пазар цигари.. или некоиси нај чкартни од типот на Drina неможам да ви опишам како мирисаат. Пред неколку месеци
влагам во едно нет кафе, внатре пушница.. магла од дим низ цел простор буквално да земеш да сечеш од што е густ. И седи еден момак со цигари со косовска маркица и околу него имаше посебна арома онака дупло копаше неможам да споредам со нешто за да ви доловами( си излегов одма.:nesvest:)

У чест на клiпчињава ....сеа ќе запалам една цигара :pos:

Јас мислам дека се е до карактерот на човекот... Едно време и јас затерав со цигарите, демек пушев "ради друштво" на секој одмор во средно со другарите... Али не видов ќар од то, и фино лепо си прекинав... Наместо цигари, ќе си купев нешто убаво и за јадење и за пиење на одморите....
А тоа што во некои ситуации не можеме да ги избегниме зачадените простории, не можеме,... тоа е тоа... Најпоќе ме нервира кога ќе се вратам дома и облеката ми крева на цигари од негде кај шо сум бил, ама она... ептен да копа ! И дирек в машина за перење све фрлам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom