H
HCL
Гостин
Грешка си кај мастурбирањето малку.Машките барем јас колку што знам на помали години многу повеќе мастурбираат додека жените сеуште не(меѓу 12 и 15).После 18 години одприлика не верувам дека машките мастурбираат многу многу повеќе од жените.Ако ти текнува на тестот што е уствари превара-Имам фатено преку 100 луѓе и ќе те уверам дека многу повеќе жени пишале дека мастурбираат повеќе од 7 пати неделно за разлика од мажите.И јас се изненадив дека е така.Dani^^^ напиша:Mажите.И тоа и самите го знаете -незнам зошто само не го признаете тоа. Мажите би однеле скоро секоја у кревет(и не рипајте одма не мислам некоја ептен ружна само за да имате секс) а жените НАЈЧЕСТО бираат.Мажите се палат на сеkoja што е малце по разголенa,исто така мастурбираат секој ден по 10 патi ко што веќе кажаа,уживаат гледајќи порничи -повторно за да мастурбираат и скоро во секое време од денот се подготвени за секс. Ви текнува на она "ме боли глава" ?Епа од машко тоа никад нема да го чуеш![]()
Инаку гласав за жените-бидејќи имам другарки кои кога ќе се направат летви пијани ќе пробаат буквално со секој да се е*ат и на кој стигнат ќе му навалат.Едината разлика е што жените најчесто си ќутат,не кажуваат,додека мажите најчесто се си кажуваат,па затоа ви делува дека машките имаат поголем нагон.
Плус не верувам дека може да се одговори 100% точно на оваа тема.За да се може тогаш треба машко да влезе во женско тело и обратно па да осети убаво каде е повеќе,а тоа е(сеа за сеа) невозможно.
Многу добар пост.Поштуем.Моето_е_поголемо напиша:Ова као... што настанало прво, јајцето или кокошката. Мислам дека тоа не зависи од полот, туку кај секоја едника е различно.