Сексуален нагон

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување

Kaj kogo e poizrazen seksualniot nagon?

• Вкупно гласачи
    29
  • Гласањето е завршено на .
Dani^^^ напиша:
Mажите.И тоа и самите го знаете -незнам зошто само не го признаете тоа. Мажите би однеле скоро секоја у кревет(и не рипајте одма не мислам некоја ептен ружна само за да имате секс) а жените НАЈЧЕСТО бираат.Мажите се палат на сеkoja што е малце по разголенa,исто така мастурбираат секој ден по 10 патi ко што веќе кажаа,уживаат гледајќи порничи -повторно за да мастурбираат и скоро во секое време од денот се подготвени за секс. Ви текнува на она "ме боли глава" ?Епа од машко тоа никад нема да го чуеш:)
Грешка си кај мастурбирањето малку.Машките барем јас колку што знам на помали години многу повеќе мастурбираат додека жените сеуште не(меѓу 12 и 15).После 18 години одприлика не верувам дека машките мастурбираат многу многу повеќе од жените.Ако ти текнува на тестот што е уствари превара-Имам фатено преку 100 луѓе и ќе те уверам дека многу повеќе жени пишале дека мастурбираат повеќе од 7 пати неделно за разлика од мажите.И јас се изненадив дека е така.

Инаку гласав за жените-бидејќи имам другарки кои кога ќе се направат летви пијани ќе пробаат буквално со секој да се е*ат и на кој стигнат ќе му навалат.Едината разлика е што жените најчесто си ќутат,не кажуваат,додека мажите најчесто се си кажуваат,па затоа ви делува дека машките имаат поголем нагон.

Плус не верувам дека може да се одговори 100% точно на оваа тема.За да се може тогаш треба машко да влезе во женско тело и обратно па да осети убаво каде е повеќе,а тоа е(сеа за сеа) невозможно.

Моето_е_поголемо напиша:
Ова као... што настанало прво, јајцето или кокошката. Мислам дека тоа не зависи од полот, туку кај секоја едника е различно.
Многу добар пост.Поштуем. :cuc:

Според мене и кај двајцате е исто нема кај кого е повеќе

интересна тема,али моето мислење е дека мажот и жената имаат различно однесување во сексуалните односи.Филмовите и часописите со вакви содржини жената ја прикажуваат како секогаш спремна и желна за секс,а секдуалниот однос како задоволување на машките желби и потреби.

мислам и кај жената и кај мажот е исто али жените се поумешни во контролирањето на нагонот , али во секој случај човек кога ќе му дојде нагон треба да си се испразни , да си олесни :) со партерката а ако она не е спремна , ќе се најде друга, па сега тоа е .....

со партерката а ако она не е спремна , ќе се најде друга, па сега тоа е .....

Оф леле..... Деца...

Flik напиша:
мислам и кај жената и кај мажот е исто али жените се поумешни во контролирањето на нагонот , али во секој случај човек кога ќе му дојде нагон треба да си се испразни , да си олесни :) со партерката а ако она не е спремна , ќе се најде друга, па сега тоа е .....

тоа е глупост?!:lud::lud::lud:

Ако ти се присака, најди некоја заврши си работа... Абе ајде... Па мислам дека не сме животни.

Marata напиша:

Ако ти се присака, најди некоја заврши си работа... Абе ајде... Па мислам дека не сме животни.
А ние сме, што во 99% од случаевите ако некоја рече многу ми се ебе ај да се ебеме, ќе одбие типот а?

Bacillus gagous напиша:
А ние сме, што во 99% од случаевите ако некоја рече многу ми се ебе ај да се ебеме, ќе одбие типот а?

Уствари па што се чудам јас? Луѓето се животни кога станува збор за пари или секс... за жал...

А за што беше темава всушност?:nesvest:

nema oseteno takvo neso ali ne se znae...sea za sea sekoj moj nagon e zadovolen od deckomi

Сите се различни. Не можи точно да се одреди кој има поголем сексуален нагон.

Marata напиша:

па што има тука лошо и животинско , само ќе имаш секс со некој друга која сака или ќе се стискаш се додека нема да и прдне на девојката да ти каже да

Сексуалниот нагон е изразен кај оној со помалку садизам у себе, безразлика на пол.

LOL

кај жените!?!?!?!?!?!

дај боже да е така!

кај мене е мн.мн изразен морам да си признаам а и тоа сексот би го сторил дефинитивно со некоја особа која ја знам подолго или пократко време..со тоа што и двајцата би ги задоволиле нашите вкусови:sekss::sekss::wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom