Сексуален нагон

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување

Kaj kogo e poizrazen seksualniot nagon?

• Вкупно гласачи
    29
  • Гласањето е завршено на .
ZisDead напиша:
Zenskata varijanta kakva i da e, sepak ne e testosteron.

Neli? Ne za dzabe onaa narodnata "ne e vazno sto e, vazno e da e masko!"
Vijsh, od tolku shto e nebiten ni ime ne mu znajme na toj zenskiot, ama oj dokazi mu na ovoj Garfield.:icon_conf

hah

Garfield напиша:
А кај кого е вродено и повеќе изразена потребата да за продолжување на видот?? А бе ај.:pishtoldz :ne: :pishtoldz :ne_zboram

Epa zosto mazite ebat kaj ke stignat? Sega i zenite se moderni i ufilmani, ama ne e toa toa. Biologija batka....

Демек сеа не сум у право:lud: , знаев, реков, ќе има неискености, како на онаа темана за неверата, ама кој вам ви покажал и докажал.:ne: :ne:

ZisDead напиша:
Epa zosto mazite ebat kaj ke stignat? Sega i zenite se moderni i ufilmani, ama ne e toa toa. Biologija batka....

Ти бе, кај живееш???? На пуст осторов, wake up and smell the fuckin' roses mate! Погледни наоколу, ги отфрлија стегите наметнати од кавзиморалистите, го ослободија потиснатиот (сосила) нагон. Еееј, срамота да си ќор при очију. :lud: :ne:

Zisi... a od koga nagon=ebenje? (ja se izvinjavam na recnik)

Фала Зис, јас одамна терам, туку, навистина, уште на почетокот прашав: секс=нагон Да или Не?
Види сега сексот не е нагон. Според мене. И мажите не ебат кај ќе стигнат. Тоа е тотална невистина.
ОБДН, не ми замерај, ама морам да те прашам:
Мажите или жените? За нагон?

ZisDead напиша:
mazite imaat posilen nagon. ste cule za testosteron? aj da ne zborime i za eden kup drugi bioloski faktori.
Steroiden hormon od androgena grupa sho e sekretiran vo testisite kaj mazite i vo jajnicite kaj zenite,ali glavno e mashki sex hormon. :) :P

Mажите.И тоа и самите го знаете -незнам зошто само не го признаете тоа. Мажите би однеле скоро секоја у кревет(и не рипајте одма не мислам некоја ептен ружна само за да имате секс) а жените НАЈЧЕСТО бираат.Мажите се палат на сеkoja што е малце по разголенa,исто така мастурбираат секој ден по 10 патi ко што веќе кажаа,уживаат гледајќи порничи -повторно за да мастурбираат и скоро во секое време од денот се подготвени за секс. Ви текнува на она "ме боли глава" ?Епа од машко тоа никад нема да го чуеш:)

Garfield напиша:
Фала Зис, јас одамна терам, туку, навистина, уште на почетокот прашав: секс=нагон Да или Не?
Види сега сексот не е нагон. Според мене. И мажите не ебат кај ќе стигнат. Тоа е тотална невистина.
ОБДН, не ми замерај, ама морам да те прашам:
Мажите или жените? За нагон?

Aman ....:)
Zeni generalno; isklucocite se pretpostavuvaat neli.

p.s. manifestacija na nagon e vo nekolku formi, nikako samo sex.

Dani^^^ напиша:
Mажите.И тоа и самите го знаете -незнам зошто само не го признаете тоа. Мажите би однеле скоро секоја у кревет(и не рипајте одма не мислам некоја ептен ружна само за да имате секс) а жените НАЈЧЕСТО бираат.Мажите се палат на сеkoja што е малце по разголенa,исто така мастурбираат секој ден по 10 патi ко што веќе кажаа,уживаат гледајќи порничи -повторно за да мастурбираат и скоро во секое време од денот се подготвени за секс. Ви текнува на она "ме боли глава" ?Епа од машко тоа никад нема да го чуеш:)

После се чудиш што никој не те сака. А да прочиташе погоре каде што кажав дека знам барме една на која двајца и кажале "ме боли глава". И колку опати треба да речам да се чита се, ама внимателно. Секс и нагон не е исто, аман. Ти Дани колку јадеш чоколадо за готвење дека имаш дечко кој те разбира, сте се погодиле обајцата, некако не ми се верува. Да не е некое измислено другарче злато, а? Се имаш реснато со некој, а да не било силување или сама со прстенцето?
Некако да не случајно си уште невинка, пошо секој те нејќе т.е. очиглено никој не те сака, па мораш да си измислуваш? И Долфинот дури те нејќе.
Нагон, а не секс! Две слични, но различни работи.
Ти текнуе?? :classic: :classic:

Апсолутно, уште кога ја поставив темата или во пост напишав: секоја чест на исклучоците, кои го потврдуваат правилото!
Сенкјо Анче!

Garfield нема да ти одговорам на ова пошто очигледно е дека си доста очаен човек што си живее у свој свет и што не нашол никој со кој што се разбира и сака.Жалам за тоа ама дај не се истурај на мене .... мој став -незнам зошто толку те погодува тебе?А тоа дека никој не ме сака... Нема место доволно за да ти го демонстрирам моето смеење у моментов .Поздрав! :)

Garfield напиша:
А кај кого е вродено и повеќе изразена потребата да за продолжување на видот?? А бе ај :ne: :pishtoldz

Ај сеа и ти не го дрви.... Шо има врска потребата за продолжување на видот со сексуалниот нагон? а и да е така да ти зададам едно прашање од животинскиот свет... кој повеќе „прчат“, кучињата или кучките? :wink:

ОБДН женската варијанта „варијанта“ на тестостеренот знам дека ја знаеш само така се правиш :icon_roll иначе за оние кои не знаат за што станува збор нека си ја повторат лекцијата од биологија за хормони и ќе се дознае дека тоа е естроген

другарче напиша:
.. Шо има врска потребата за продолжување на видот со сексуалниот нагон?
Другарчино, те молам објасни (глеам дека читаш од тоа стручните книги) со што има врска сексуалниот нагон - ако не со продолжување на видот?:icon_eek::icon_eek::icon_eek:

другарче напиша:
Ај сеа и ти не го дрви.... Шо има врска потребата за продолжување на видот со сексуалниот нагон? а и да е така да ти зададам едно прашање од животинскиот свет... кој повеќе „прчат“, кучињата или кучките? :wink:
Кхм, кхм, кхм! Кучките, кучињата само сакаат! Сејм хиер:
- Другарче. Кој појќе прчи, другарчињата или љубовџиите? :baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom