Сексуалниот нагон е движечка сила.Јас му посветувам големо внимание.Без секс ништо од бизнисот.Без добро ебење,нема ни насмевка за ручек,а камоли врска.Љубовта нема врска со квалитетен секс.Оној кој е под притисок на сексуалниот нагон,ја става љубовта 50/50 со сексот.Оној кој живее во фантазија ја става љубовта пред сексот.Ако незнае да ме задоволи,подобро нека ја затвори вратата од другата страна.Можам да дадам пробно,дополнителен тест,додека се навикнеме еден на друг,но дневникот за оцена не го заборавам.Или не го бива или го бива,нема што да се соблекуваме без потреба.Или ќе побарам пак за 5 минути или ќе најдам друг за ебење.Побарувачката на пазарот е голема,не се испушта добро парче без дебела причина.Ако знае да ебе,ќе го побараат пак,ако не знае,ќе се фали самиот по комшии.
Сакам кога ми го чита погледот,кога знае дека имам потреба,кога ми течат лиги за добра партија.Сакам да ме спопалува,да ме искористува,да ме инспирира,да фантазира,да менува,да ме полудува.Сакам кога истото му го правам,кога ја водам играта,кога гледам уморно лице од сексање.Сакам кога заспива до мене,со мисла дека ќе го оставам на мира.