Z
ZeroStyle
Гостин
Да бе...Слушам таа работа...Сестра ми учи у Борис(Васил Антевски Дрен) и вика 150 ден за сведетелство! Се зачудив и јас малце али од државава се може да се очекува!
Не би рекол дека е од државата. Да беше од државата секое школо ќе имаше исти цени.ZeroStyle напиша:Да бе...Слушам таа работа...Сестра ми учи у Борис(Васил Антевски Дрен) и вика 150 ден за сведетелство! Се зачудив и јас малце али од државава се може да се очекува!
Одлично можда прочитале тука некој и ги искаралvlatko напиша:Денес ни кажаа (Васил Антевски Дрен) дека не треба 150 денари, и тие што имаа дадено пари им ги вратија.За свидетелство не треба пари, бесплатно е хеехехехехех :helou:
ве откорнале значи. да знаеше дека е така, ќе си останеше со основно, а со 1300те денари ќе си купеше стан, викендица на море, лексус и мерцедес џипови и еден лотус елис, а кусурот ќе го ставеше во банка да се множи за твоите идни поколенија.Bada Bing! напиша:Бидејќи бев матурант (до пред две недели) нас ни дадоа една цена све заедно со диплома, прославата, папирот за фотокопирот кој никогаш не сум го користел, користење на училницата со интернет (кај што сум бил еднаш за да го куцам алманахот додека другите си сурфаат по хајфајв), обнова-на-библиотеката и триста срања наброени, се намачиле да измислат срања за да ја оправдаат цената (1300 мислам). Не верувам кај нас да беше со толкава цена свидетелството.
![]()
Во Кочани во основно плаќавме по 12 ден. а во средно по 15. :pos2::pos2::pos2:лелеееееепа тоа е ненормална цена!! ние во кочани плаќаме по 15 денари. Прв пат слушам дека за свидетелство давате по 150 денари...