Кој сака да биде срам на телевизија/милионер/сеедно?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Абе човекот доктор па и од докторска фамилија плус и го прашаа што е космополит а овој се мислеше пола саат,немав нерви да продолжам да го гледам.

:pos2:
no comment,
ama stari luge da ne ja znaat azbukata, toa nikade go nema

kako moze covek sto zavrsil informatika da ne znae deka zebrata zivee samo vo afrika?

За азбуката во ред
Ама за второто...Па што ако завршил информатика.Во информатиката не се обрнува внимание на географија..природни науки да кажам итн.
Ама сепак би требало да се знае.

Денес ме пукна од смеење на милионер еден дечко од електро факултет :pos: уште на право прашање ќе утнеше за малку, не ми се верува дека не знаеше да одговори на прашањето: Кога ќе се удриме, викаме дека ќе оди на...кутрето, со останатите понудените опции мачето, мечето и зајачето.

Денес ме пукна од смеење на милионер еден дечко од електро факултет :pos: уште на право прашање ќе утнеше за малку, не ми се верува дека не знаеше да одговори на прашањето: Кога ќе се удриме, викаме дека ќе оди на...кутрето, со останатите понудените опции мачето, мечето и зајачето.

Немаше да утне за малку. Тој утна! Два пати!! :pos::pos::pos:
Прво кажа “маче“ Трендо му кажа не, после “кажа“ зајче Трендо пак му кажа не и од трета погоди. И третото да го утнеше пак ќе го оставеа да игра.
Ете го дочекавме и тоа :pos: А од кај па да знае дечкото. Освен што студира на Електро, од дома не излегувал, филмови не гледал, постари не слушал... А сака да биде милионер :pos:.

BTW дали пратевте брзи прсти: Само на двајца им успеа да склопат “се посврши сербез донка“.

Треба играчи како жената што освои 125 000, и тоа многу такви, ако сакаат овој квиз да заличи на нешто.

МИЗЕРИЈА.
Само жената сега шо игра ја поштувам , друго ништо.Абе колкави магарина се , јас повеќе од нив знам:pos:

А добро му беше и она "а" после секое прашање од Трендо.:pos2:

Мене ме мизнасмеа кога се мислеше помеѓу друид и андроид:pos: :pos: :pos: а на електро е човекот:nesvest:

А знаев дека некаде се учи за андроиди... само не бев сигурен дека е на Електро. И дипломска работа им е градење на спејс шатл кој развива Ворп 9. Штета, досега само Кирк и некои студенти за размена од планетата Клингон го имаат завршено факултетот, инаку досега ќе колонизиравме и други планети...

Мене фаворит ми е медицинарот кој не знааше што е космополит и кој од опциите граѓанин на светот, сограѓанин и малограѓанин, веднаш ја отфрли точната оција и претпоставуваше дека тоа е сограѓанин:icon_conf

Ама оној од Електро...Не знаеше ако си болен дека ќе ти помине како на кутре.Па уште почна со елеминирање и за малку немаше да погоди.Срам!:nesvest:

Играч: Кај е спортскиот аеродром Аџи тепе ???
Пријател: Еј а уште колку време има ???
........ помина времето.........

edit:
уште еден бисер
Играч: Каде во Швајцарија е седиштето на Светска фудбалска федерација..
Пријател: Во Нион :pos2:

Хахаха, за прашањето со Аџи Тепе не ми јасно како не можеше да го знае, или ја сум од Куманово па лесно ми е?
Се откажа баш на тоа прашање...
А братучед му ама му помогна....прашува уште колку време има. :)

Има бисери и секогаш ќе има со вакви играчи. :)

Најталентован тип досеа, беше еден постар тип, што бил Панкер, ако се сеќава некој, на какви лесни прашања се изглупира...

Најталентован тип досеа, беше еден постар тип, што бил Панкер, ако се сеќава некој, на какви лесни прашања се изглупира...
дада, колку пара прават 4 тенисера? па не знам, не сум по тенисот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom