Кој сака да биде срам на телевизија/милионер/сеедно?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
sramota e ova be ejjjjjjjjjjj !!
na hrt nikoj ne e bez 10 prasanje, oni moraat da davaat pari za da im raste rejting.. a kaj nas so ,nemozat 7 prasanje da go pominat...mirerjooo !! ova e sramen milioner !!

кое седмо бе XD!!!то на трето паѓет на седмо лоол срамој невидени РЕЗИЛ УШПОНЕВИДЕН

Vistina ovaa godina se poteski prasanjata ali neznam kaj se prijavuvaat nekoi nepismeni luge so neznaat ni tablica mnozenje na Milioner...kako sakate i vie,ajde sega ve izbrale na konkursot,ste pobedile na brzi prsti i bez kapka znaenje da odat do 10 prasanje...nema logika
pozz :salut:

Денес бајги лесни прашања дури не ми се верува.

Па падна критериум не идеше така баламажа 2 пати неделно да се резили по некој ке си натепаме комплекс дека сме глуп и неписмен народ sd И Трендо јадниот се израдува што дочека некој да стаса до 10то прашање

До 10 стигнаа....маме му ебем ми ја исклучија А1,а јас моронот обичната антена си ја џитнав....ај раскажете што беше како беше

Ајде ајде..Кажувајте некои смехови..Немаше А1 тука :( :icon_lol:

Денес бајги лесни прашања дури не ми се верува.
Tрендо и уредниците на милионер го читаат форумов:) сега добитниците на добар кеш треба да платат тука

Е, Неее...!

Шуќур се појавија малце поквалитетни луѓе на тоа милионерот, или можеби било намерно направено така на почетокот за да се изнасмееме, или не не беше 1ви април:toe:

На песимистов мува не го каса. :pos:

Ајде, ајде, добар беше глобално овојпат милионерот.. двајца по 125 иљадарки собраа.. имаше некои киксови, ама сепак.. :)

Па, релативно се подобрува работава... Играчите полесно стигаат до 125 илјади ( повеќето за тоа и се дојдени), но сепак има сеуште испади од типот на "Песимист" и слично. Се надеваме дека квалитетот уште ќе се подобри.

HAHAHHAHAHA KAKO IZJAVI TRENDO za prethodnata serija
:Se cudam? usta vakvi neam videno kolku glupavi luge neznam kako se snaogaat vo zivotot ?
LELE toj ce go pametam zasekogas glisti , pilinja HAHAHAH

toj profesorot po informatika denes se zaeba za generalot !! vika 4 zvezdi
abe sramota nikoj da ne dojde do 100.000

Девојката денес воопшто не играше лошо. Лесно ги проаѓаше прашањата и немаше среќа на последното, иако успеа да елиминира 2 од 4 одговори. Штета за неа.

Професорот по информатика беше класика од професор. Се гледа во репликите кога Трендо ги потпрашува нешто, кој колку интелегенција има. Човеков ни да даде саглам одговор нити некоја шала да направи. За децата од класот што им ставил единици вика не знаеле ни маусот да го влечат. Ако не знаат, тогаш тој како професор треба да добие единица и да викнат некој што ќе ги научи барем толку. Ама полесно му било да им напише по една бандера во дневникот отколку да ги научи нешто. Да не зборуваме за прашањата. Добива прашање кое животно живее исклучиво во африка: зебра, слон, мајмун или лав. Овде со малку познавање веднаш може да ги елиминира слон и мајмун, ама очигледно тој не можеше ни мајмунот да го извади од африка.

И уште за брзи прсти: само двајца од 7-8 души или колку се... успеаја да подредат 4 имиња по азбучен ред, професорот за 5 секунди и едно девојче за 10.

Веројатно се работи за критериумите според кои луѓето од квизот ги бираат учесниците. Очигледно било кој може да влезе и затоа квалитетот е за никаде. Можеби ако ги подигнат критериумите и ако го намалат бројот на учесници во “брзи прсти“ конечно ќе можеме да видиме барем неколку вистински играчи. Вака, може да потрае неколку години додека некој стане милионер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom