Кој сака да биде срам на телевизија/милионер/сеедно?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Алал да му е на човекот. Секое прашање го образложи до детал значи доста е начитан, секоја чест Драгане. :smir:

честитки за човекот,стварно ги заслужи парите :)

па редно беше некој во нашава држава да стигне до тука, а не да се резили пред тв... ќе се пријави ќе одговори на првите 5 прашања, другите 3-4 џокер ќе искористи и ќе земе 500 евра и задоволен, а срамот?! ма не, тоа нема везе... тоа е фенси сеа :tapp:
секоја чест за драган, навистина имаше знаење и за убаво да си ги троши парите

Ако има на Јутуб и јас сакам да гледа. Многу ми е мило за човекот. Немало само на хрватскиот милионер паметни луѓе, ако најде некој на нет веднаш да постира. Штета не фаќам А1.:((

Уште еднаш честитки за човекот, парите на книги да си ги потрошиш.

Овој иначе ми предаваше физика во основно.

Криво ми е ептен што не гледав денес, а и гледам ќе нема реприза.. :(
Во секој случај честито нека му е, заслужено, има огромно знаење.

навистина браво за Драган, конечно некој со знаење, ама следниот што седна си продолжи по старо, петто прашање, дело на Ернест Хемингвеј - Збогум на... и првиот одговор му беше 21 век :tapp::tapp::tapp: ако не беше Трендо ке си одеше овој со 0 ден

абе мислев од 1 прашање не е вака интересно само последното :tv:

Јас на човекот му симнувам капа... :cuc: Алал да му е, штета што се откажа инаку и тоа ќе го фатеше... Многу почитувам вакви луѓе. Паметни, начитани, размислуваат и логички. Секој чест, немам зборови за човеков, вчера сум се наежила цела! И самиот Трендо беше восхитен, се гледаше... Мислам дека уште долго нема да се пријави ваков човек на нашиов Милионер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom