Замена за Ш и Ч со 6 и 4 ?

Одвратно е.На кој му текнало стварно едно бравооо

Топ,не е ..

4,6...п*4к*4к*,к*рви4*а..п3д3рска ра8ота...

Nogu me nervira koa nekoj pisuva taka. Ja mislam deka e prevzemeno od angliskiot jazik so se pisuva na pr 2 too, 4 itn. I sea ajde da se pravime i nie pametni. Ali barem vo angliskiot se skratuva toa barem so tri bukvi a kaj nas se podrazvira koja bukva e i kako e. Se na se mnogu mi e glupo.

си мислам некој 9то годишен седе зад монитор кога пишуваат вака.

М3 1r1t1r@ v@kv0 p16uv@nj3. K0 d@ d361fr1r@6 k0d0v1 z@ u p0dm0rn1c@. Kr6!!!!!!

Teшки глупости .... Изведуваат нешто а шо не знам :nesum:

Gluposti p3d3rska rabota hahahah.. nema smisla epten e glupavo jas nikoas ne pisam taka :tapp:

Морам да признаам, памтам од Космофон едно лето имаше гратис пораки секој викенд, и шема ни беше Ч да ја заменуваме со 4. Потоа сфатив колку глупаво изгледа и ги опоменувам сите што пишуваат така, бидејки ни најмалку не е културно и убаво за око.

@8е з@кон43 3 н3м@ 6то, турни м3 да к1н1с@ :tapp: @јд3 позз к1с4е
Е*ате дечурлана и простилок е*ате.

ме асоцира на многу детско понашање, и глумење некое лудило, каде прават нешто што уопште не треба да биде...

Тие што ги користат 4 и 6 во замена за Ч и Ш, најбрзо ќе ја заборават азбуката. Тоа го прават бидејќи на мсн се навикнати да пишуваат на латиница, и тешко им е да пишат две букви, на пример за Ч - ц и х, и за Ш - с и х, па затоа полесно им е бројка да лупнат наместо две букви. Планирам на мсн да го ставам отсега на блок секој кој што ќе ми пишува со 4 и 6, ми се губи желбата за читање а и естетски е гадно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom