Замена за Ш и Ч со 6 и 4 ?

Незнам кој го смислил, но во мојот подфорум не оставам воопшто некој да замара со такви работи. Едноставно ме нервира, ме иритира и ми смета. Ако има некој таков ке му корегирам 2-3 мислења и ке се среди се.

Леле јас вака ако продужат ќе ги убијам у буквална смисла!! Абе и другарки шо секој ден се дружат со мене така ми пишуваат!!! Неможе да се одвикнат!! I hate it so fucking much!

Лично, многу се фрустрирам кога ќе видам на форум, а најчесто на msn...типки и типци со име кое тешко можеш да го дешифрираш.Претежно поради замената на 6, 4, ! и други симболи за замена на нашите букви. Незнам дали им е ова шема, ама ќе ви кажам... НЕ Е интересно.:tochak:
Не само шо иритира и не е интересно, одвратно е :pov:

eeeejjjj nemojte taka ... edno vreme postojano pi6uvav so 6 i 4... defintivono e gore dole popregledno nego da se cudi6 dali likot sakal da kaze nesto so sh ili so s.. ili ch ili so 4.... .. a i ba6 seksi mi se

eeeejjjj nemojte taka ... edno vreme postojano pi6uvav so 6 i 4... defintivono e gore dole popregledno nego da se cudi6 dali likot sakal da kaze nesto so sh ili so s.. ili ch ili so 4.... .. a i ba6 seksi mi se

Што ти е ма попрегледно?
Изобличувањето на јазикот?А?Па што пишувате бе деца со латиница кога неможете да се разберете па за помош и бројки земате?

Срамота.

Премногу дебилна ствар. Ај сеа цел јазик претворете го у бројки па најпрегледно ќе биде. Жими к**ов прегледно. Ко шо рече CafeDelMar ако неможете да се разберете на латиница, пишујте ќирилица.

Е како не! Толку ти е тешко да разликуваш дали сакал/а да каже Ч или Ц, или Ш или С??? :tapp: Аман бе, од смислата на реченицата сфатиш кој збор е во прашање!

А секси?? :lud:!!!

Боже прости им, не знаат што прават.
Па пиле, ако толку не се разбирате, па не пиши латиница, зато имаш кирилица. Или и то не можиш да го сфатиш, па зато сте зеле бројки!?
Секси!? :shok:

Свашта!:uvo:

Не само што не е интересно туку глупо е. Иритира.
кис4е:nesum:

Е како не! Толку ти е тешко да разликуваш дали сакал/а да каже Ч или Ц, или Ш или С??? :tapp: Аман бе, од смислата на реченицата сфатиш кој збор е во прашање!

А секси?? :lud:!!!

Рака на срце, тешко се разликува ц и ч. Pece ili pece? Тоа прво ми текна. Милијарда примери има... најчесто од контекстот се сфаќа, ама некогаш е стварно збунувачки. Посебно ако стои само еден збор во редот. Но затоа не гледам каде е чудното во Kochani, poshta i kazhi. :toe:

Затоа драги мои, се повеќе кирилична поддршка има насекаде па дури и мобилните полека имаат кирилица. Се учи брзо, а и треба, пред да си ги заборавиме буквите... :wink:

блах...идиотско и дебилно. не можам да во објаснам колку се нервирам ко ке ми напишит некој `кј си ма елен4е`:nerv: се прает мангупи демек,ама врска немат

Рака на срце, тешко се разликува ц и ч. Pece ili pece?

Да бе, можи па во контекст на муабетот нема да чактисаш дека се работи или за Пеце, или за пече..

Пример:
Ej brat, vcera Pece bese izlezen..

Ова шо е според тебе?
Дај молим те, како не се разликува..И плус то, се знај дека имињата се пишат со големи букви, ама ај, да го занемариме то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom