Замена за Ш и Ч со 6 и 4 ?

Да бе, можи па во контекст на муабетот нема да чактисаш дека се работи или за Пеце, или за пече..

Пример:
Ej brat, vcera Pece bese izlezen..

Ова шо е според тебе?
Дај молим те, како не се разликува..И плус то, се знај дека имињата се пишат со големи букви, ама ај, да го занемариме то.

Тамарче, ако не се согласуваме на една тема не значи дека треба да бидеме смртни непријатели. Јас те сакам сеуште, не мора да ме напаѓаш вака.

Инаку на темата... да, pece e бош пример, и реков, најчесто се приметува од контекстот, ама има некои зборови кои често знаат да гњават.
Инаку, не ја поддржувам латиницата како и да е, па и pece i peche, и pe4e не ми се допаѓа како пече. :smir:

Никогаш не сум пишувала вака и немам намера. A телефонот ми е полн со пораки кои редовно завршуваат со k|ss4inja, p0zzdravcinja, mwa, 8acufki и srcufki. Фуј.
a i ba6 seksi mi se​
4 и 6 ти се секси?
mysmilie_2053.gif

Ок. :poss:

Интересно?!
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !
Постои кирилица за Ш и Ч побогу... :uvo:
Покрај употреба на 6(ш) , 4(ч) , 3(е) , 8(б) итн, ептен глупаво изгледаат хиероглифи од типот :

ƒ®ªә®ĉə ... кој ќе дешифрира добива бомбонче ! :vozbud:

Стварно нервира кога некој пишува 6ки и 4ки за да замене букви од кирилицата. Не ми е јасно зошто го прават тоа
Инаку Маwечко ƒ®Єә®ĉə преведено е фраерче. Може сега да си добијам бомбончето :pos2::vozbud:

уфф не да ме иритира!! кога ке ми стигне на пример смс ко ке видам кис4иња...леле ќе пукнам!! ептен ми изгледа детински и простински..
единствено го прифаќам mwaa само тоа.....посто бакнешче е нели :back:

Дебилно е...

Покрај толку прекрасни букви да пишуваме бројки во замена, а во некои случаи го отежнуваат читањето.

Не е „cool“, сфатете. :wink:

Како бе народе, овде 90% сме против овие 4етвор4ина и 6364ина, а сепак на секој сервер (било кантер, мирц xD, или мсн) секој втор има 4 или 6. Сигурно не знает тие шо е форум. Зато пријатели пишите со ш и ч.........:helou:

Добар бев во ова обраќање а а а а?:pos2:
Едитирано од Викторгг: само без вулгарности те молам...

ok.......
xD

Голем број постови се избришани заради несодржајност...
Ако веќе пишуваме, да напишеме и зошто ни се допаѓа или не... Благодарам.

па нема логика да ги употребуваме кога веќе имаме соодветна замена за нив ... а кога пишуваме латиница , порадо би пишал sh отколку 6 или ch отколку 4 :toe:

Преку глава ми се тие што пишат со 4 6 .Им кажувам убаво дека ме нервира така да ми пишуваат.
И тоа на мсн знаците да пукнеш се..Пишувајте нормално

и јас многу ги мразам и НИКОГАШ не ги употребувам...

Kој го измисли тоа со 4 и 6 нека гори во пеколот. Исто така нека горат и тие што пишуваат така. Па се губи секаква естетика на напишаното како прво, а како второ ќе си ги заборавиме буквите. Кај мене во клас ги гледам дури и на писмени работи почнале да пишуваат со 4 и 6ки. Јас да сум на полагање ќе ги оставам.

Јас не сум го измислила сигурно.. :pos2: Ама ми беше нтересно, па затоа никот ми е M@We4kA... Меѓутоа го употребувам само со латиница.. А во кирилица си пишувам Ш и Ч.

Интересно?!
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !
Постои кирилица за Ш и Ч побогу... :uvo:
Покрај употреба на 6(ш) , 4(ч) , 3(е) , 8(б) итн, ептен глупаво изгледаат хиероглифи од типот :

ƒ®ªә®ĉə ... кој ќе дешифрира добива бомбонче ! :vozbud:

Ајдееее!! Сега почнале 3 и 8 да ставаат!!!Неможам да смислам!!И на МСН со тоа симболите,абе ништо неможам да прочитам

Се ми се чини дека тие 4 и 6 во замена за ч и ш идат од источна Македонија, оти тие ги имат превземено од тие во ТатаријА :pos2:

бтњ Маwечко, да не пиши фраерка или фраерче...јеее гонгончеее, бумено гонгончее :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom