Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
FortunE напиша:
divine напиша:
StenmarC напиша:
Синоќа (Синоч сам, синоч само пола кафане попио :P ) си поминав одлично. Бев во Охрид, лепо друштво, одличен амбиент, прекрасна журка - одлепив тотално... ретко така добра забава 8)

Samo ke go potvrdam istoto :lol: :wink:
Istoto :D

Лека полека ќе се изредиме сите виновници за одличната забава синоќа а? :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

за вчера бев нафуран оти не дојдов за охрид, а вечерва си поминав екстра во колосеум со џон аквавива малиот беше закон :)

Во Колосеум ... лудница си поминав. Музиката си го прави своето 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
колку и да го мрзам Бабура, ќе кажам дека прави одлилчни забави 8)

на рок моторијадата бев многу беше јако,обожавам такви манифестации!Нека ни се множат рок свирки и мотори! :wink:

Оваа недела последен викенд на Вега :( :(

Така да уште од сега знам каде ќе одам оваа недела и дали ќе се нафурам лошо или добро :D

Се разбира пред тоа некаде на подмачкување

Вчера во лапидариус отварање на летната тераса ЛУДНИЦА журка оооо
Мистичен :lol:

Во една кафана и испив 10тина уза.. си ибав мамата
После не се сеќавам каде бев.. ау да.. во колосеум :D :D
Пијана работа..

Прво во Љубов ко божем на една пијачка па се погоди џез свирка и на крај во Маракана на рок свирка и се здрвивме ама супер беше :wink:

Наполеон нормално :lol: Најубаво си поминавме ... дури ни живата свирка не не онерасположи, особено на Сторм како му легна мх, мх, мх :lol: :lol: :lol: 8)

vcera bev na kafe i odlepiv MALCE,a zasto denes mi e rodenden ke ima zurka kaj mene,a utre pak ke slavam normalno u nekoja diskoteka,kafic,stan...so normalno mnogu votka,konjak,gin,stok,secena...itn

smizlicka напиша:
vcera bev na kafe i odlepiv MALCE,a zasto denes mi e rodenden ke ima zurka kaj mene,a utre pak ke slavam normalno u nekoja diskoteka,kafic,stan...so normalno mnogu votka,konjak,gin,stok,secena...itn

Epa neka ti e sreken em vesel

smizlicka напиша:
Ај среќен нека ти е и голема да растиш!!!

Vikendov u PP u club STUDIO 54 so Kan..extra zhur..2000 lugje vnatre ushe 1000 nadvor..tutma! Extra vikend..sledniot petok u Kavadarci..bujrum!;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom