Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Jas bev na zurka u BELVI na DJ-guissepe(denmark),bese mnogu - mnogu dobro,mnogu maskirani nadvoresno nemase :D ,ama zatoa vnatresno bea 90%maskirani :twisted:

Како мислиш внатрешно биле маскирани? Не те сфаќам... 8)

Acid напиша:

Мисли нешто во стилот на неговиот аватар и + лижеле бомбончиња нешто :lol:

Acid напиша:

Jas toa "Vnatresno maskiranI"go kazav pod enigma , koj me poznava od forumov "valjda"ke sfati sto suma sakal da kazam so toa 8)
CooL-iraj :wink:

eve jas potpolno go razbiram VaseSK sto saka da kaze....
i jas bev u Belvi i tamu se slucuese navistina extra zurce:P
maska edna dve vidov ali vnatresni maski bea site od eden do posleden :)))))

Мистичен напиша:
Бев во Process и си поминав ТОП!
.

Се каам што не дојдов ... мене ме викаа, ама ме мрзеше да искачам :(
Сите се фалат дека било супер 8)

:-))
ja malce kasnam so informacii:-)
nisho Misticen, poveli i drug pat;-)
samo kje te zamolam da ne me pretstavuvash kao nick, da si ostanam inkognito:-)
uboo beshe , u sekoj slucaj, samo malce povekje deca...
nareden put im se stavam na crncite:-)
:idea:

Слушам нешто се случувало на Водно вчера.. :wink:
Како поминавте? 8)

Ја се одлепив синоќа... Испив цело шише вино - тоами се нема десено у живот.... Денес главата не можев да си ја кренам :evil:

P.S. Never more!!!

Го пропуштив минатиот собир и ми беше криво, сега дефинитивно одам за да праам :msc3: и :hey2: !

Samo Na Kafe

saMo Na kaFe semA s0 drUgarcinja i rAzgovor Sto Ke se PraVi za 2Maj I kaDe Ke se Ide DekA Bez DobrA OrgaNizacIja NemA Uspeh a KaDe Vie?

Подобар сет у живот немам слушнато.Дечките не ми даваа да застанам и да одморам.Прекрасен сет,разновиден...од deep до vocal до acid до techno до electro ама буквално СЕ.Журката се вжешти тек коа се подиспразни подиумот (многу разбирливо за Процес) ама неможам да кажам дека лошо си поминав и уште еднаш си се восхитувам за добриот избор што го направив.Апсолутно сум полн со позитивна енергија.БРАВО ЗА SILICON SOUL и да дојдете пак !!! :lol:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom