Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен напиша:
smizlicka напиша:
vcera bev na kafe i odlepiv MALCE
Не ми е јасно како може да се одлепи од кафе?
Да не ти ставиле нешто у филџанот додека си била до Ве Це?

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Замисли онака, нарачуеш макијато или нес и одлепуеш. И како би изгледало тоа одлепуење? Шмукаш од цевката на глас? Ги прскаш преку цевката тие карши тебе, се качуваш на маса и џускаш со филџанот во рака?

Молам за сликовито објаснување.

Мислам дека немало само кафе таму, ама Шмизличка се срами да каже.

Калигула, оти не стаи инфо како топик на канал или нешо слично, да знаеф ке идеф пак у Прилеп. Првин Апореа и ска, панк, и сл и мн текила па после у Студио.....

Caligula напиша:
Vikendov u PP u club STUDIO 54 so Kan..extra zhur..2000 lugje vnatre ushe 1000 nadvor..tutma! Extra vikend..sledniot petok u Kavadarci..bujrum!;)

Mora da iscitiram... site zadovolni.... nie uste pozadovolni... Nareden pat se nadevam pojaka zurka i uste pojak after party :)

Vecerva darko markovski vo Studio 54..... se ostram za jaka zurka... ako pojdam sabalje na rabota ne bilo extra... ako zakasnam pak... LUDO

:) vo sto sato vcera razbrafme deka imalo trubaci vo Beograd od Nis na poseta stignafme kasno se bese pijano otepano od nostalgija za minatio odmor top beshe kafanski pesmi coceci krsh vkraj :)))))))) Samo so sega mi e mnogu loso grdo mnogu pijacki bea na kratko vreme :cry:

тоа у Капиштец Дуомо или Дуамо се вика??? anywayzzzzz..бев таму и бљак..све некои песници као Gasolina, LaTortura и на крај кога ја пуштија Гергана...фуј..а отидов пошто многу ми го фалеа

Adr1anA напиша:
тоа у Капиштец Дуомо или Дуамо се вика??? anywayzzzzz..бев таму и бљак..све некои песници као Gasolina, LaTortura и на крај кога ја пуштија Гергана...фуј..а отидов пошто многу ми го фалеа

глупо е бев и ја....иначе у Њу Ејџ е интересно, ама и цените се интересни... :pos: :pos: :pos:

њу ејџ се расипа не само цените туку и народот што иде сеа таму е бљак

А на журката у Стенковец беше многу добро иако можеше да биде попосетена,да не беше истата вечер *последна вечер во Колосеум*бљак

Toreador напиша:
Adr1anA напиша:

глупо е бев и ја....иначе у Њу Ејџ е интересно, ама и цените се интересни... :pos: :pos: :pos:

a bre da ne stoese ti pred vratata ili sakase da kazez cicko lou i cicko garfield ne gi pustija vnatre deka imale kopiljacki bagas so niv... :?: .... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom