Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
цинокја дома осо ликјер ...

Ја бев у Ринг на роденден кај братучед ми ... што му требаше на него па цел Коњак да ми остаи на маса .. :hey2: :lol: 8)

Мистичен напиша:
Сашка, ако ме читаш не се лути, ама неделата вечерта бев во Процес со Дејан и си поминавме џам!:)

prava muskarana ! :msc3:

Бев у Колосеум на Кевин Сандерсон ... беше супер, одлична музика, јес да нешто зезаше озвучењето, али лудница ... одлепив максимално
Ширев Македонско-српско односи :lol: :lol: 8) :lol: :lol:

Мистичен напиша:
Криглите стигаат, стигаат и кикириките...

И затоа кога си дојде дома, неможеше да погодиш ентер и не разликуваше лев од десен клик. :lol: :hey2: :lol:

Acid напиша:
Мистичен напиша:
Криглите стигаат, стигаат и кикириките...

И затоа кога си дојде дома, неможеше да погодиш ентер и не разликуваше лев од десен клик. :lol: :hey2: :lol:

А јас па се чудев зошто многу малце праи муабет на ирц :lol: :lol: :lol: :lol:

Vcera brkav nekoi pijani kopiljaci pred zgrada koi uzasno falsaa nekoja srpska lugavica pod mojot prozor. Koga vidov deka nema aber da si odat, se simnav so gitara, im otsvirev dve-tri od nivniot repertoar, im pokazav kako se pee, se smirija, se izbacivme kako drugari i se razotidoa

iskreno da vi kazam...ne pamtam kj bev snoshti...crni dupki imam...

екстра си поминав синоќа благорарејќи на лудите форумџии 10x

Синоќа (Синоч сам, синоч само пола кафане попио :P ) си поминав одлично. Бев во Охрид, лепо друштво, одличен амбиент, прекрасна журка - одлепив тотално... ретко така добра забава 8)

StenmarC напиша:
Синоќа (Синоч сам, синоч само пола кафане попио :P ) си поминав одлично. Бев во Охрид, лепо друштво, одличен амбиент, прекрасна журка - одлепив тотално... ретко така добра забава 8)

после у кола ми спиеше у скут (не е тоа што мислите) :lol: :lol: :lol:

Мазедалиен кога ке доаѓаш у МК, плаче по тебе, па мене ме замара :D :D

Gizo напиша:
StenmarC напиша:

после у кола ми спиеше у скут (не е тоа што мислите) :lol: :lol: :lol:

Мазедалиен кога ке доаѓаш у МК, плаче по тебе, па мене ме замара :D :D

Еј ама ќе ве еам и 2цата - не ме местете сеа :P
Не бе озбилно, јас сум среќно женет човек, со 2 прекрасни деца, прекрасен дом, едноставно прекрасно семејство. Нема смисла вака да ми праите :P :P :P :P :P :P :P :P :P

StenmarC напиша:

Samo ke go potvrdam istoto :lol: :wink:

divine напиша:
StenmarC напиша:

Samo ke go potvrdam istoto :lol: :wink:
Istoto :D

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom