Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Боже мој, вчера беше Hangover двојката. Друго нема да кажувам.

Прво во кафана Папу па во Салун. Бизнис вечера шо не беше баш клаберска, фино сам се потрошио, а не ни вредеше толку.

СТАНДАРД. Кежуал фрајдеј најт во Х со интересна и филмска екипа, се режисери и глумци :icon_bigg. Кул провод, мераци .. Убав ќеЈф ми се направи. НЕК ПУКНУ ДУШМАНИ !!!! :bip::party3:

Во Кастро на Sludge и Tribute to Misfits ...
Чашка абсинт .. Онака , убаво .

У Скандал па У седмица со компанија.

P.S.: изедов 1 цел + 1 половина хамбургер :icon_lol:

у конак на Пиво , У Фм на Шејкери и КОктели у бариста на ништо и у кастро на Коктели .... и се здробив.

Вчера во Картел, па после во Клубот. Одамна не сум бил, и мислев дека нема да биде пак како порано. Тоа е урбана кафана. Се качуваат на маса, нарачуваат “Александрија“ со Пелистерка, се соблакаат, рамбовќи еден куп и врв на се беше Панки и оној свирачон во секоја втора кафана што е.И нормално неизбежливиот турбо фолк.

Среќа немаше јаже негде околу мене, спремен бев да се обесам!...Кој ме натера да одам...

На свадба од 12 на пладне до 03 наредниот ден...мислам дека времето се кажува :cug: се здробивме од пиење и јадење...башка пајдушко :je:.....зете мили зетееееее :cug:

Restorance :3: ,vecera , belo vince :cug:,muzice :music5::music2:,:motor:pa kafic :je: smeenje :pos::blabla:zezanje :pijan: i na kraj :back::love1::love2: ...ubava nok !

сношти беше една од оние вечери на која шо се осеќав горд на мене :). Да, прекрасна вечер, како прекрасна малце е прекрасна :) величенствена. Прво на 3Д кино :vozbud:, па послее ..... ај цензура :pipi:

Бев у парк и си поминам како никогаш до сега...се неам смено така дооолго време...вилицава ме болеше од толку смеење за глупости :pos2:

Бев во Милениум на Juice и со поминав супер.:vozbud::vozbud::pos2::pos2:Гости беа Роџерс брадрс,а ние им се деревме Роџер Систерс и им свиревме:pos2::pos2:

Кафана “Мома“, па Мамас, па јадење, па седење на скали, па седење на љуљашки, па дома. Фина вечер. Весело. :pipi:

Пред 2 вечери...

Disco-disco, good-good!!
Пивце/две, трбушна плесачица и Aца Лукас - Бај Пас...
Not so kewl...still доживљај...патешествие...

Страшна, ептен жвакајуча и ќеЈфова вечер. Еден круг низ град со Лавот, рокање бугарски рап и се разбира СПУШТИ СЕ ДООООЛЕЕ :party3: .. Упаѓаме во Либра, каде малце тапа почна, со гужва на масата, дефицит на столови, НЕпланирани гости :toe::nerv: .. Али јбг, се ОК испадна, фино си се сместивме ииии ТА ДА ДА ДААААМ :vozbud::vozbud: .... Со 2 ТОП фаци од лева и десна, расположени пар од спротива, еден куп муабети, смеење (по малце и оговорање :icon_roll), отварања, фрнчат пијачки, флаши, чаши, салати .. Па како се погоди и тој пеачот, СТРОГО пијандурско и срцеломно наштиман, што мене ми пасуваше на расположението, но потоа ја средивме малце работата со само еден листич до него. Пар слатки речи, неколку наши, македонски песни и страшен поздрав, за да стане тој народ. Бидна шо бидна таму, се разбегавме по кафичите малце, падна еден коњак-драјв низ градот .. Апнавме и то ...

Ова ми беше ХИМНА синоќа, нај нај поздрав до пеачот, Свака Част.

Иии да, ќе заборавев : ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ФИЛМАЏИИ, ХЕЈТЕРИ И СПОНЗОРУШИ !!! :bip::bip::aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom