Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги, сончани грбови, впечатоци...

На чил аут кафе кое не беше чил аут и пиев сок и јадев лапа-чинка...
И после кај пред-задња на треФичка муабетевНе...

На играње Ризико :vozbud:...тепав по подолго време :je:

Во колосеум на Connect. Одамна немав идено на рап/хип-хоп журка, па си викам ај кој кур ќе поминам до колосеум. Имав добро друштво и супер си поминав. Кога заврши журката у 3.10 се деси и една тепачка и за моја среќа видов СВЕ што се случи (тие избацивачите му сменија личен опис на едниот)... И среќен и задоволен со нозете у бонус си отидов дома :smir:

Бев во К7 (дискотека во Кавадарци) беа Токсикологија и МОМИР КОЛЕВ (добро познат од к-15) направија таква журка . . . .
Јас не им ги знам песните на Токсикологија, ама момир со уште 2 момчиња имаа над пола саат БИТ БОКС парти, СТРАШНО ЈАКО БЕШЕ!!

Бев во К7 (дискотека во Кавадарци) беа Токсикологија и МОМИР КОЛЕВ (добро познат од к-15) направија таква журка . . . .
Јас не им ги знам песните на Токсикологија, ама момир со уште 2 момчиња имаа над пола саат БИТ БОКС парти, СТРАШНО ЈАКО БЕШЕ!!
de be heathy ne zaebavaj toa ako e zurka od toa slatkarot ili kako go vikat neznam ja sum supermen togas
cisti gluposti

vo novoto kuba libre tropikana ohrid ..interesen enterier mi se dopaga kako e ureden kaficot inaku imase mnogu guzva preterano i nekoe tehno koe ne bese mnogi glasno se na se bese ok...

de be heathy ne zaebavaj toa ako e zurka od toa slatkarot ili kako go vikat neznam ja sum supermen togas
cisti gluposti
More ne slatkarot be slatkar :D
za MOMIR LAFAM, beatbox show imashe, ping pong igraese so eden, imase smei, pravea nekoi igri tamu, ja zabavuvaaa publikata, a via sho se toksikologija slabo...

Синоке во кафуле со најдоброто друштво и беше незаборавно добро :vozbud:

После две недели во „куќен притвор“, овие два дена ми се супер

Кај другарка дома, најубаво си поминав... се зезавме, покерче игравме изгубив, ама не се предадов без борба. :icon_lol: Како и да е, преубава вечер.:pipi:

Свиревме у бариста вчера иии се преврте бариста.. јако беше :)

Во Соње на обилна скара и играње ризик...:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom