Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Дома седев, и не се нафурав ниту одлепив...
т.е. малку одлепив :)

snosti prvo kaj mene sedneka so ladno pivce cips i se tie raboti posle toa Selekt i si pominav exstraaaaaaaaaaaa

Бев на луда журка со Паркети и вака добра вечер одамна си немав поминато. Сашо почна да кажува и вицеви! :)

Бев дома до 11 гледав фудбал (и добив на спортска :)), а потоа излегов у град се прошетав малце, па седнавме на сокче .. А кога си отидов дома, легнав пред ТВ и ме раздени гледајќи филмови ..... :toe:

Вчера бев во Дамар во старата скопска чаршија на дневно пиво-пиење.
Се собравме дружината што бевме на курс по фотографија кај Марко, и падна супер дружба. Единствено ме разочара келнерката. Најпопрекрасно изгледаше, ама многу мрзливо делуваше.

Во Мексички ресторан :vozbud: па на кафенце во Stage...се топ ама летнаа парите :kesa:

чера 2 кг кока и беше ного убаФо..

Петокот бев на Кадмо плажана.Сајко од ОТ пееше.Си поминав прилично убо,а најјаки моменти беа кога ќе почневме да викаме 'Сајко ми те волимо' и цело Кадмо продолжвеше по нас:pos:
Сега само шо си дојдов од чаршија.Нозеве не да ме болат ми се плачит!Се качвев до Плаошник со штикли 12ка:icon_frowПа незнаев дек е таков планот бееее мислев ќе ојме негде по дискава..Значит не беше посебно поминвење.:pipi:

Портал на свирка... уау лудници, супер поминав.. :)

Ууу, закон вечер, многу убаво си поминав. Завршив во Хавана, ок беше, супер атмосфера и расположение, се изнасмеав, супер си поминав.:vozbud:

На пар коњаци, па на пиво, тоа е лепо. А возење мотор касно навечер веќе не, пошо реумата демнее а неам која да ме масира.. :pos:

Петокот бев на Кадмо плажана.Сајко од ОТ пееше.Си поминав прилично убо,а најјаки моменти беа кога ќе почневме да викаме 'Сајко ми те волимо' и цело Кадмо продолжвеше по нас:pos:
Сега само шо си дојдов од чаршија.Нозеве не да ме болат ми се плачит!Се качвев до Плаошник со штикли 12ка:icon_frowПа незнаев дек е таков планот бееее мислев ќе ојме негде по дискава..Значит не беше посебно поминвење.:pipi:

аа значи вие бевте тие шо викааа :baeh: :baeh:иначе четвртокот на Дуле и Коки правење стативааа ептеен, петокот Кадмо на Сајко правење стативаа и кулминацијата сношти беше на прослава на Свети Климент и осветување на манастир... пиење до смрт и пеење во дует со Наум Петрески :pos: :pos: и не се издржува ова темпо повеќе мајке ми, вечерва ваљда одмор :pos: :pos:

Јас минатата вечер ја поминав во својата приколка стационирана во еден од грчките кампови.Беше многу жустро и имавме голема журка со комарците.Позз и се читаме утре.

Дома брате ..Апсолутно никаде..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom