Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
ја вчера...НЕЕЕЕЕЕ... прв испив све шо ми следуваше... и све шо не ми следуваше... па лом бев... поише не ми се вртело... ем прв пат се исповратив у живот од алкохол... бедно ми беше...

Одличен провод. Првин си седнавме е едно убаво во Либра, расположение до макс. благодарение на Мак Уно (Господ нека му чува само на Тони гласот :)), а оттаму на кратко поминавме до 19ката, и на крај завршивме во Селект. Еден куп Туборга испивме и не фати никое време .. Морам и да го пофалам ДЈот во Селект, одлична музика пушташе т.е. ги прескокна песните од Геј Геј, Елвир и компанијата .....

бев во паркот со едно многуууууууууу добро екипче. бевме само на муабет ама онака топ сме си прошле сите..

Синоќа удривме една прошетка низ град, седнавме потоа на по една кригла, јадевме и дома .. :)

Прво на кафе едно со рекордерката, па потоа кај другар дома. Фина вечер. Опуштено, фино. :manikir:

Прво на кафе едно со рекордерката, па потоа кај другар дома. Фина вечер. Опуштено, фино. :manikir:

Одлично поминавме, дури зема и весници и ги дискутиравме настаните на денот. Извлековме заклучок дека новинарите можеш да ги моташ како сакаш :icon_lol:

било е и подобро:toe: Иначе во б-52 и прошетка низ градот:toe:

било е и подобро:toe: Иначе во б-52 и прошетка низ градот:toe:

Пијан здробан ке паднаше од моторо :pos:

Иначе сношти после 2 недели тренинзи и утакмици, супер помин со другарите :)

Опуштена вечер, кежуал да не речам... на Владимир Четкар во Антички. Ја свирит гитарана ептен. После бевме Пинк Пантер на јадење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom