Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Прво со женско друштво во кафуле на журка, а потоа на една долга прошетка :vozbud:

Кастро рапче :smir:
Па во Парк...
Супер :wink:

Низ центар на пиво и договорка за одмор, па у кафиќот ни дадоа гратиси за ЌУБ и рековме ај ќе одиме и таму ја видофне форумџиката Магде, издала си хард кор јеботе :)

абе вчера у парк растур напраиле полиција а?????се у станица.кој мочал,кој пијан бил,кој пиел?????ршум:smir:

Вечерва топ си поминав во The End во Прилеп за Слаткар не се влегуваше во нокниот клуб од гужва лол

На Сантана на концерт и после во Колосеум,супер вечер:helou:

Кај Бојан, па у Конак, во Пабло па во Хавана. Уште малку ми се лоши.

Бев Кадмо на плажана.Лудила си поминав:vozbud:
Имаше и луѓе ама не многу онака баш ко за мерак и прекрасна музика со Бени:pipi:

Имаше концерт пред домот на културата... Робер Билбилов, Марјан Стојановски и не знам кој беа др па на рок свирка.. закон! :)

хехе штотуку си дојдов од на Боб Синклер закон атмосфера иако не сум многу по техно има добри ремикси многу јаки хитчиња и стварно се изоткачив ова беше јака журка. Кога почнуваше бевме двајца без тројца ама после се наполна се беше опуштено лугето баш се ослободија на ,,Sound of freedom ‘‘ а особено кога ја пуштија најаката World hold on...Воглавно беше баш забавно ... :):pishtoldz

Вчера (или денес)останав дома..регенерирам клетки и ткива за викендов, а воедно и пробувам и сонов да си го вратам на место.:( Boring night...very boring...

Се опив... Од пиво... хммм... Арно беше...:kesa::pos2:

вчера пред компјутер,исто и денот пред тоа и денот пред тоа и ............

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom