14 дена до повитко тело

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нели Стеф Меф викаше дека никогаш не треба да се рекламираш? :)

Еве ви фотка од тренингот :)
11150829_681032415334147_4354744219508862203_n.jpg
988969_890963587595098_4603909715202866226_n.jpg

Клучот на успехот на Стеф, ама не кажуе ;)

Јас со Тадија Тадич вежбам.

Колку дена треба за да станеш Стеф Бачатеро?
За пријателка прашувам...

Јас ти реков. Професионални тренери не си дозволуваат вакви топ-шоп лапсуси, и секако дека не доаѓам. Во топ форма сум, а и да не бев попрво ќе растоварав камиони него да дојдам на тренингов.
Немој да се брукаш Стефче. Нема лесни пари бајо, ноу пејн ноу гејн.

И не го лајкај тој над мене, знам дека се ложеше на zyzz едно време.
Секако дека се палев, се додека не разбрав што и како правел со неговиот живот.

Но за разлика од него јас ослабнав 30 кг.
Трчав на полумаратон 21 км со време од 2:03:30 секунди
Станав личен тренер и тоа го работам сега.
Отворив студио со личен тренер.

Zyzz имаше тело но исто имал и немање самодоверба и внимание.
Користеше стероиди, кокаин, DNP и алкохол што е пропаст за секого.
И тој е идол, па не знам баш дали е идол или само користење на младите за тоа дека ако имаш тело секој ќе те гледа и ќе мора да се боцкаш.

Јас го ставив така насловот да добијам повеќе реклама.
Ако не ти е јасно нешто дојди и оцени си сама.

Чекај, какви пари? Не е бесплатно ова? lol

Zyzz is God.
This is my anthem.
твое мислење си е, ама да умреш на 22 и при срцеви проблеми да земеш стероиди треба да си стварно Бог ....

Нели Стеф Меф викаше дека никогаш не треба да се рекламираш? :)
Луѓето се менуваат и сфаќаат за своите грешки. Животот продолжува ;)
:)
твое мислење си е, ама да умреш на 22 и при срцеви проблеми да земеш стероиди треба да си стварно Бог ....
5 пати подолго од Zyzz да живееш нема да проживееш ни 5% од него
Zyzz е филозофија
Zyzz е стил на живот

Но за разлика од него јас ослабнав 30 кг.
Трчав на полумаратон 21 км со време од 2:03:30 секунди
Станав личен тренер и тоа го работам сега.
Отворив студио со личен тренер.

Zyzz имаше тело но исто имал и немање самодоверба и внимание.
Користеше стероиди, кокаин, DNP и алкохол што е пропаст за секого.
И тој е идол, па не знам баш дали е идол или само користење на младите за тоа дека ако имаш тело секој ќе те гледа и ќе мора да се боцкаш.

Јас го ставив така насловот да добијам повеќе реклама.
Ако не ти е јасно нешто дојди и оцени си сама.
Ептен ми е драго за тебе ама стварно немоеш да се ставаш "меѓу најдобрите фитнес тренери во Македонија". Пошо теретаната ја имаш отворено завчера, и пошо на ваквите фитнес понуди, исто ко на топ-шоп рекламите, луѓе се смеат. Не им нуди на луѓе тоа шо не можеш да им овозможиш, толку е просто -.- Не лажи -.- За 14 дена салото абдоменот не знам шо..

Најголемиот твој проблем. Нешто за што сите ти сугерираат а ти тоа го глеаш како хејтање и љубомора.
Секогаш убедуваш во нешто и после тоа се враќаш со нешто ново и викаш „тогаш не сум знаел“. Муабетот ти е стар колку јузерот на форумов.[DOUBLEPOST=1429222657][/DOUBLEPOST]
Луѓето се менуваат и сфаќаат за своите грешки. Животот продолжува ;)
:)

Прочитај погоре што имам пишано :)
Не е страшно да го промениш ставот. Страшно е кога ти укажуваат дека грешиш ти да викаш дека луѓето ти љубоморат, сакаат да ти наштетат за да се вратиш после некој месец и не да признаеш дека си погрешил туку едноставно да си тргнеш по друг пат, нешто по што не си се ни ориентирал на почетокот.
Исто беше, теретана, па шипките на кеј, вежбање со своја тежина, па сеа пак теретана.

Сфе си има предност и негативност ама тој смртно го бранеше едното па другот па пак првото...
И кога некој ќе му каже „абе Стеф, грешиш тука“ тој стандард реплика „ми љубоморите ама тоа ме прави појак“. Ме заболе мене кур за Стеф. И сам знае колку пати му имам пишано дека не треба да си игра со дебели луѓе зошто се ранлива категорија. Спремни се на сфе за да ослабат и да не успеат си викаат „ај барем пробав“ ама ќе се најде некој што ќе биде подучен и од страна и ќе му ги скрши зубите. Да не се навраќаме на тој што го тренирал во теретана а човекот имал дискус хернија :)

Ептен ми е драго за тебе ама стварно немоеш да се ставаш "меѓу најдобрите фитнес тренери во Македонија". Пошо теретаната ја имаш отворено завчера, и пошо на ваквите фитнес понуди, исто ко на топ-шоп рекламите, луѓе се смеат. Не им нуди на луѓе тоа шо не можеш да им овозможиш, толку е просто -.- Не лажи -.- За 14 дена салото абдоменот не знам шо..
Јас официјално сум тренер од 2012 септември месец.
Не сум нов на пазарот.
Но со тек на време ќе разберат дека сум квалитетен.
А кај луѓето тоа не пали да им речеш дека за 3 или повеќе месеци ќе се променат.
Мора да следиш трендови иначе ќе умреш.

Јас официјално сум тренер од 2012 септември месец.
Не сум нов на пазарот.
Но со тек на време ќе разберат дека сум квалитетен.
А кај луѓето тоа не пали да им речеш дека за 3 или повеќе месеци ќе се променат.
Мора да следиш трендови иначе ќе умреш.
Чим официјализираме, ја ко шо знам сертификатот за фитнес тренер ти е од декември 2014?
Не ги оштетувај луѓето. Не треба којзнае колку да се разбирам за да намирисам булшит..

Цертификат не кажува стручност.
Ако имаш возачка за кола не те прави стручен да бидеш шофер.
Искуство.

Цертификат не кажува стручност.
Ако имаш возачка за кола не те прави стручен да бидеш шофер.
Искуство.
Така си е. Можда ако извршам доволно лоботомии еден ден ќе станам неврохирург. Заеби ти факултет, тоа е за пички.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom