Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ви фотка од тренингот![]()
![]()
Секако дека се палев, се додека не разбрав што и како правел со неговиот живот.Јас ти реков. Професионални тренери не си дозволуваат вакви топ-шоп лапсуси, и секако дека не доаѓам. Во топ форма сум, а и да не бев попрво ќе растоварав камиони него да дојдам на тренингов.
Немој да се брукаш Стефче. Нема лесни пари бајо, ноу пејн ноу гејн.
И не го лајкај тој над мене, знам дека се ложеше на zyzz едно време.
твое мислење си е, ама да умреш на 22 и при срцеви проблеми да земеш стероиди треба да си стварно Бог ....Чекај, какви пари? Не е бесплатно ова? lol
Zyzz is God.
This is my anthem.
Луѓето се менуваат и сфаќаат за своите грешки. Животот продолжуваНели Стеф Меф викаше дека никогаш не треба да се рекламираш?![]()
5 пати подолго од Zyzz да живееш нема да проживееш ни 5% од неготвое мислење си е, ама да умреш на 22 и при срцеви проблеми да земеш стероиди треба да си стварно Бог ....
Ептен ми е драго за тебе ама стварно немоеш да се ставаш "меѓу најдобрите фитнес тренери во Македонија". Пошо теретаната ја имаш отворено завчера, и пошо на ваквите фитнес понуди, исто ко на топ-шоп рекламите, луѓе се смеат. Не им нуди на луѓе тоа шо не можеш да им овозможиш, толку е просто -.- Не лажи -.- За 14 дена салото абдоменот не знам шо..Секако дека се палев, се додека не разбрав што и како правел со неговиот живот.
Но за разлика од него јас ослабнав 30 кг.
Трчав на полумаратон 21 км со време од 2:03:30 секунди
Станав личен тренер и тоа го работам сега.
Отворив студио со личен тренер.
Zyzz имаше тело но исто имал и немање самодоверба и внимание.
Користеше стероиди, кокаин, DNP и алкохол што е пропаст за секого.
И тој е идол, па не знам баш дали е идол или само користење на младите за тоа дека ако имаш тело секој ќе те гледа и ќе мора да се боцкаш.
Јас го ставив така насловот да добијам повеќе реклама.
Ако не ти е јасно нешто дојди и оцени си сама.
Секако дека се палев, се додека не разбрав што и како правел со неговиот живот.
Луѓето се менуваат и сфаќаат за своите грешки. Животот продолжува
![]()
Луѓето се менуваат и сфаќаат за своите грешки. Животот продолжува
5 пати подолго од Zyzz да живееш нема да проживееш ни 5% од него
Zyzz е филозофија
Zyzz е стил на живот
Јас официјално сум тренер од 2012 септември месец.Ептен ми е драго за тебе ама стварно немоеш да се ставаш "меѓу најдобрите фитнес тренери во Македонија". Пошо теретаната ја имаш отворено завчера, и пошо на ваквите фитнес понуди, исто ко на топ-шоп рекламите, луѓе се смеат. Не им нуди на луѓе тоа шо не можеш да им овозможиш, толку е просто -.- Не лажи -.- За 14 дена салото абдоменот не знам шо..
Чим официјализираме, ја ко шо знам сертификатот за фитнес тренер ти е од декември 2014?Јас официјално сум тренер од 2012 септември месец.
Не сум нов на пазарот.
Но со тек на време ќе разберат дека сум квалитетен.
А кај луѓето тоа не пали да им речеш дека за 3 или повеќе месеци ќе се променат.
Мора да следиш трендови иначе ќе умреш.
Така си е. Можда ако извршам доволно лоботомии еден ден ќе станам неврохирург. Заеби ти факултет, тоа е за пички.Цертификат не кажува стручност.
Ако имаш возачка за кола не те прави стручен да бидеш шофер.
Искуство.