Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ви фотка од тренинготбез боцките ништо стефчо кажи ја шемата што ја даваш![]()
ПУ!!!!!! Zyzz се превртува во гроб! ФИТНЕСОТ СЕ ПРАВИ ОД ЉУБОВ НЕ ЗА ПАРИ!!!!!!Свесен сум дека такво нешто нема, но мора да се направи добар маркетинг и луѓето паѓаат на такви работи.
Кажа девојката што не кренала ни тег во живототПУ!!!!!! Zyzz се превртува во гроб! ФИТНЕСОТ СЕ ПРАВИ ОД ЉУБОВ НЕ ЗА ПАРИ!!!!!!
Ја барем не лажам дека сум фитнес тренер!Кажа девојката што не кренала ни тег во животот![]()
Ако јас не го сакав спортов немаше да пишувам и да им помогам на луѓето.Ја барем не лажам дека сум фитнес тренер!
Ако сакаш да ти даам пари, треба да ми оправдаш како музиката по мој избор и чувството на единство за 14 дена ќе ми го стопи салото на стомакот.Ако јас не го сакав спортов немаше да пишувам и да им помогам на луѓето.
Немам потреба да се правдам.
се согласувам, ама лош пример ти е овој за идолПУ!!!!!! Zyzz се превртува во гроб! ФИТНЕСОТ СЕ ПРАВИ ОД ЉУБОВ НЕ ЗА ПАРИ!!!!!!
Јас ти реков. Професионални тренери не си дозволуваат вакви топ-шоп лапсуси, и секако дека не доаѓам. Во топ форма сум, а и да не бев попрво ќе растоварав камиони него да дојдам на тренингов.Дојди и види самата.
Ако си кренала тег ќе видиме на настанот од што си направена![]()
Чекај, какви пари? Не е бесплатно ова? lolАко сакаш да ти даам пари
Zyzz is God.се согласувам, ама лош пример ти е овој за идол![]()
“како постати Сталоне за 14 дана“