Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sussaro напиша:е се арно убаво шо се дружите ама ова мене ми делува некако како затворен круг. Се знаете од поодамна и ќе се видите ќе се забавувате и супер. А ние новајлиите?
не бре,пу пуmary_jane напиша:двете не фати,а ние дојдовме веќе доообро фатени од еден роденден...коктелот не докрајчинередната сабота доаѓаш?

Sussaro напиша:е се арно убаво шо се дружите ама ова мене ми делува некако како затворен круг. Се знаете од поодамна и ќе се видите ќе се забавувате и супер. А ние новајлиите?
верувајSussaro напиша:е се арно убаво шо се дружите ама ова мене ми делува некако како затворен круг. Се знаете од поодамна и ќе се видите ќе се забавувате и супер. А ние новајлиите?
Toreador напиша:...koj ke slusa pak mrcenje za kolumni :devil2:![]()
:wink:Sussaro напиша:е се арно убаво шо се дружите ама ова мене ми делува некако како затворен круг. Се знаете од поодамна и ќе се видите ќе се забавувате и супер. А ние новајлиите?
Гижо напиша:нема врска, не сме запознале сите одеднаш, секогаш имало нов член што му било срам, така да не грижи, сите се добредојдениверувај
) :wink: