Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Дали постои некој на рака си ги видол парите ? :smir:
секако :)
еве од септември до сега колку пари сум извадил од пејпел на картичката, не се којзнае колку по околу 5000 месечно ама тоа е поради школото :) кога бев слободен летово имам правено и по 12000 месечно
paypal1291767791.png

еве од септември до сега колку пари сум извадил од пејпел на картичката, не се којзнае колку по околу 5000 месечно ама тоа е поради школото :) кога бев слободен летово имам правено и по 12000 месечно
paypal1291767791.png

ova demek e od ??? kade... do sea edini sto isplakale od net bile mturk, ali ova ne ke da e mturk....taka da sto e?

ова е се од аплоадирање варез на неколку фајлшеринг сајтови (hotfile.com, fileserve.com и filesonic.com) сите се проверени и исплаќаат 100% hotfile исплаќа секој понеделник, a fileserve i filesonic во вторник-среда, подетално имате објаснето 10ина страни наназад во темава

mturk исплаќал? Како бе? Можеш да префрлиш од мтурк на амазон акаунт и да си купиш нешто, а да ти исплатат не сум слушнал.

Сите нешто силни и моќни со коментарите, момци, ако на вас не ви успеало да заработите и бидете исплатени од нет работа, не значи дека не постојат уште толку кои виделе заработка.

paypal1291767791.png

да те прашам мачно е да работиш вака?
т.е многу треба памет или ?
што всушност работиш?
и колку време дневно треба да си пред пц.

што всушност работиш?

да да овие дефинитивно исплаќаат....

мачно хммм, епа треба да имаш пред се добар интернет, и на странски варез форуми, пример сакаат некој,филм музика и слично, ти ја симинјаш од негде потребната мултимедиа, правиш уплоад на тие хотфаил и слично, и сите амери канаѓани и слично што ќе го симнат тоа, тебе ти даваат пар! па сеа ти види дали е мачно!

--- надополнето ---

mturk исплаќал? Како бе? Можеш да префрлиш од мтурк на амазон акаунт и да си купиш нешто, а да ти исплатат не сум слушнал.

Сите нешто силни и моќни со коментарите, момци, ако на вас не ви успеало да заработите и бидете исплатени од нет работа, не значи дека не постојат уште толку кои виделе заработка.

исплаќа на америчка картичка која ја имам јас поради тоа што работев летово таму и ми остана!

да да овие дефинитивно исплаќаат....

мачно хммм, епа треба да имаш пред се добар интернет, и на странски варез форуми, пример сакаат некој,филм музика и слично, ти ја симинјаш од негде потребната мултимедиа, правиш уплоад на тие хотфаил и слично, и сите амери канаѓани и слично што ќе го симнат тоа, тебе ти даваат пар! па сеа ти види дали е мачно!

--- надополнето ---

исплаќа на америчка картичка која ја имам јас поради тоа што работев летово таму и ми остана!

payoneer credit card или некоја друга картичка имаш ?

Се сватив, ама ништо не разбрав :smir::toe:
Комплицирано е и тоа како. Треба памет да се има и да се седе на пц и во лето и во зима. :pos2:

па треба искуство да имаш, да знаеш што највеќе се симнува тој ден и сл. :) инаку на мене не ми е потребно повеќе од 1 час за да направам 100-200 денари дневно

па треба искуство да имаш, да знаеш што највеќе се симнува тој ден и сл. :) инаку на мене не ми е потребно повеќе од 1 час за да направам 100-200 денари дневно
На која страна/страни?

15гб адсл :D али чекам да ми мине договорот уште 3-4 месеци да го сменам

што всушност работиш?

Па не е баш лесно, треба пример да симињаш некои работи најнови апликации, филмови, игри што се актуелни и да ги постираш истите на најпознативе варез форуми. Или пак на некои од подобрите варез форуми да успееш да бидеш дел од аплоадер тимот (иако ова не е лесно) и тогаш на форумот добиваш статус дека се проверени работите што се аплоадирани и секако добиваш повеќе симнувања од членовите на форумот. Само да знаеш дека од HF мислам не ги рачунаат симнувањата од Македонија и некои други Балкански држави и воопшто не почнувај ако немаш голем лимит на интернетот или ако не ти е брз.

За HF сум сигурен дека исплаќаат за другите незнам баш ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom