Заработка на интернет (официјална тема)

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Дали постои некој на рака си ги видол парите ? :smir:
секако :)
еве од септември до сега колку пари сум извадил од пејпел на картичката, не се којзнае колку по околу 5000 месечно ама тоа е поради школото :) кога бев слободен летово имам правено и по 12000 месечно

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
еве од септември до сега колку пари сум извадил од пејпел на картичката, не се којзнае колку по околу 5000 месечно ама тоа е поради школото :) кога бев слободен летово имам правено и по 12000 месечно

ova demek e od ??? kade... do sea edini sto isplakale od net bile mturk, ali ova ne ke da e mturk....taka da sto e?

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
ова е се од аплоадирање варез на неколку фајлшеринг сајтови (hotfile.com, fileserve.com и filesonic.com) сите се проверени и исплаќаат 100% hotfile исплаќа секој понеделник, a fileserve i filesonic во вторник-среда, подетално имате објаснето 10ина страни наназад во темава

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
mturk исплаќал? Како бе? Можеш да префрлиш од мтурк на амазон акаунт и да си купиш нешто, а да ти исплатат не сум слушнал.

Сите нешто силни и моќни со коментарите, момци, ако на вас не ви успеало да заработите и бидете исплатени од нет работа, не значи дека не постојат уште толку кои виделе заработка.

bonbon4e

100% крејзи :P
Член од
4 септември 2010
Мислења
226
Поени од реакции
17

да те прашам мачно е да работиш вака?
т.е многу треба памет или ?
што всушност работиш?
и колку време дневно треба да си пред пц.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
што всушност работиш?
да да овие дефинитивно исплаќаат....

мачно хммм, епа треба да имаш пред се добар интернет, и на странски варез форуми, пример сакаат некој,филм музика и слично, ти ја симинјаш од негде потребната мултимедиа, правиш уплоад на тие хотфаил и слично, и сите амери канаѓани и слично што ќе го симнат тоа, тебе ти даваат пар! па сеа ти види дали е мачно!

--- надополнето ---

mturk исплаќал? Како бе? Можеш да префрлиш од мтурк на амазон акаунт и да си купиш нешто, а да ти исплатат не сум слушнал.

Сите нешто силни и моќни со коментарите, момци, ако на вас не ви успеало да заработите и бидете исплатени од нет работа, не значи дека не постојат уште толку кои виделе заработка.
исплаќа на америчка картичка која ја имам јас поради тоа што работев летово таму и ми остана!

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
да да овие дефинитивно исплаќаат....

мачно хммм, епа треба да имаш пред се добар интернет, и на странски варез форуми, пример сакаат некој,филм музика и слично, ти ја симинјаш од негде потребната мултимедиа, правиш уплоад на тие хотфаил и слично, и сите амери канаѓани и слично што ќе го симнат тоа, тебе ти даваат пар! па сеа ти види дали е мачно!

--- надополнето ---

исплаќа на америчка картичка која ја имам јас поради тоа што работев летово таму и ми остана!

payoneer credit card или некоја друга картичка имаш ?

bonbon4e

100% крејзи :P
Член од
4 септември 2010
Мислења
226
Поени од реакции
17

Се сватив, ама ништо не разбрав :smir::toe:
Комплицирано е и тоа како. Треба памет да се има и да се седе на пц и во лето и во зима. :pos2:

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
па треба искуство да имаш, да знаеш што највеќе се симнува тој ден и сл. :) инаку на мене не ми е потребно повеќе од 1 час за да направам 100-200 денари дневно

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
па треба искуство да имаш, да знаеш што највеќе се симнува тој ден и сл. :) инаку на мене не ми е потребно повеќе од 1 час за да направам 100-200 денари дневно
На која страна/страни?

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
15гб адсл :D али чекам да ми мине договорот уште 3-4 месеци да го сменам

М

Мартин`

Гостин
што всушност работиш?
Па не е баш лесно, треба пример да симињаш некои работи најнови апликации, филмови, игри што се актуелни и да ги постираш истите на најпознативе варез форуми. Или пак на некои од подобрите варез форуми да успееш да бидеш дел од аплоадер тимот (иако ова не е лесно) и тогаш на форумот добиваш статус дека се проверени работите што се аплоадирани и секако добиваш повеќе симнувања од членовите на форумот. Само да знаеш дека од HF мислам не ги рачунаат симнувањата од Македонија и некои други Балкански држави и воопшто не почнувај ако немаш голем лимит на интернетот или ако не ти е брз.

За HF сум сигурен дека исплаќаат за другите незнам баш ..

Kajgana Shop

На врв Bottom