Toneh
is a turtle
- Член од
- 21 август 2005
- Мислења
- 5.510
- Поени од реакции
- 907
За 10 саати работа?Абе едни доларичиња. Ако се напалувате на 20 долари месечно со 10 саати работа ... дојдете кај мене ќе ви најдам работа од 40 долари.
За 10 саати работа?Абе едни доларичиња. Ако се напалувате на 20 долари месечно со 10 саати работа ... дојдете кај мене ќе ви најдам работа од 40 долари.
NeoBux i OnBux не се спам 100%. Ако сакаш ќе ти пратам и доказ (слика), од исплатата на парите. А факт е дека се заработува многу малку без реферали.А јас ти кажувам од искуство дека 95 %(ако не и повеќе) од сите тие PTC-сајтови се чист scam.Кликав долго време на најдобрите и најсигурните(Neobux,Bux.to итн.) едно 5-6 месеци и таман дојде ред да си ги подигнам парите,замисли хоштаплерите ме банираа на нивната страна велејќи дека сум сакал "неовластено да им пристапам на серверот заради остварување на лична корист".Невидена глупост и ДОКАЗ дека се scam.Затоа, ги советувам најдобронамерно сите кои сакаат да се впуштат во таква авантура,слободно да се откажат оти на крајот ќе ги заебат,тие и така функционираат,на тој начин.Во почетоците на PTC-кликањето можеби и даваа некоја пара но сега веќе не.Впрочем и самиот се уверив во тоа,а бев нивен најголем поборник(мамето нивно хоштаплерско,се утепав од кликање за џабе,ама се е школо,јеби га).Поздрав,:smir:
Дневно се разбираЗа 10 саати работа?
Импресивно. За каква работа станува збор?Дневно се разбира
Ваљда тој мислеше 40 долари дневно за 10 часа дневна работа. Толку се разбравте...Би се нафатил да работиш работа за 40 долари месечно и да работиш до 10 саати на ден?
А може и јас да ти пратам слика од пораката која ми ја испратија од Neobux па да видиш дека се спам.Мое мислење е дека најмалку од половината од членовите кои кликаат кај нив и ним сличните,тие ги банираат кога членовите ќе си ги побараат парите.Е сега,изгледа дека ти си се погодил во онаа "среќна" половина која нема да ја банираат.Тоа не е само мое,ама и на поприличен број други луѓе мислење,кои дури сега откриваат за какви хоштаплерски сајтови станува збор.Ова сум го проверил 100%,колку да знаеш,поздрав :smir:NeoBux i OnBux не се спам 100%. Ако сакаш ќе ти пратам и доказ (слика), од исплатата на парите. А факт е дека се заработува многу малку без реферали.
Значи според ова што го велиш. На сметката што мораш да ја имаш претходно отворено на Alertpay, Која е поврзана со акаунтот на neobux, не ти стигнуваат парите по редослед како што треба (прво ти префрлаат 2$ , pa potoa 3$, pa 5$ ... откако ќе ги заработиш со кликањето нели). Можеби ако се работи за некоја поголема сума која си ја спечалил со реферали, па да те банираат маме му е... ако е така.А може и јас да ти пратам слика од пораката која ми ја испратија од Neobux па да видиш дека се спам.Мое мислење е дека најмалку од половината од членовите кои кликаат кај нив и ним сличните,тие ги банираат кога членовите ќе си ги побараат парите.Е сега,изгледа дека ти си се погодил во онаа "среќна" половина која нема да ја банираат.Тоа не е само мое,ама и на поприличен број други луѓе мислење,кои дури сега откриваат за какви хоштаплерски сајтови станува збор.Ова сум го проверил 100%,колку да знаеш,поздрав :smir:
Да не верувашДали постои некој на рака си ги видол парите ? :smir:
Постои. Јас имав среќа да заработам пристојна сума и да ги добијам во банка, пред едно година-две, кога се занимавав со тоа. Имам напишано порано и ставено слика од исплатите, ако ти значи нешто можеш да видиш.Дали постои некој на рака си ги видол парите ? :smir:
За колкав период си ги печалел тие 150Е , и тоа е многу битно да се каже!и јас сум сведок дека преку интернет се печалат на повеќе начини убави пари.јас пред некоја година по цел ден седев на тие сите страни и заработував...и земав околу неверојатни 150 EUR = 9197.2350 MKD
..мо ми се смачи тој бизнис затоа што вриеше од услови и само услови...закани од вируси , небезбедна приватност...тоа се прави на анонимен компјутер..
Во еден месец се земаа тие пари.Според мене воопшто не е малце да се земаат 150 евра во месец (просечно) затоа што 12 месеци по 150 Евра е 1800 EUR = 110167.3800 MKD..За колкав период си ги печалел тие 150Е , и тоа е многу битно да се каже!
Апсолутно си во право! Ништо лошо не мислев, погрешно си ме прочитал, претпоставував дека е за толку. Камо и јас на пола од тие да заработувам на нет. Баш добро би ми дошле. Само сакам да те прашам дали сега може да се заработуваат тие пари?Во еден месец се земаа тие пари.Според мене воопшто не е малце да се земаат 150 евра во месец (просечно) затоа што 12 месеци по 150 Евра е 1800 EUR = 110167.3800 MKD..
Сега тоа не е изводливо затоа што има повеќе замки и банирања...