Кое е најубавото теренско возило според вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
ако мислиш дека го исмејуваш,гадно си се заебал....нека не те лаже изгледот...ова мече маме е**** во однос на други теренци...:nesvest:

Не се пали, кој го исмејува
strasno si se zafrknal ako mislis deka ova mece mame najdi podobar terenec i kazi :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

merlin не се исмејуваше, вистина мисше :tv:

citroen-c-crosser-titel.jpg

Само Лада Нива бе :P:pos2:
Незнам нешто BMW X5,X6,Audi Q7...Нешто што ке може да се искачи на планина,по кал,узгорници и удолници,ридови...
:salut:

Лада Нива и никаде не заглавува бе :baeh::baeh::baeh:

Нема вакво :vozbud::vozbud::vozbud:

Од мерцедес теренци има G ML GL GLK класа. Дали AMG Brabus или некој трет ке замеша прсти во тјунинг делот, тоа е нешто трето.

Нема вакво :vozbud::vozbud::vozbud:

Од мерцедес има G ML GL класа. Дали AMG Brabus или некој трет ке замеша прсти во тјунинг делот, тоа е нешто трето.

Јасно е што мисле човекот, ама Брабус, АМГ кога тјунираат обично ги спуштаат за да „лепат“ на патот. Изгледа појма немат како треба да изгледа и како треба да се однесува џип. :pos:

Шала настрана, Г класата е исклучителен теренец (добро и скап!) ама кога ќе се чепнат Брабус или АМГ ги појачуват и ги прават подобри за на автопат.....

За наши македонски терени само Лада нива и УАЗ Хантер.Дури и лада самара врши работа а не е теренец.:pos2::pos2:

Џиш, имам Махиндра од 1970, види во албум. Махиндрата е лиценциран Вилус (Јеер), а не копија како оние смартовите и RAV4ки шо ги прават по Кина и Јапонија.

Цитатот нема врска туку да ти свртам внимание за џипот, гледам и ти си загреан по овие врсти на џипови т.е. Ник Слотер стил!:vozbud:

Ај кажи нешто за овој вака од око (и толку знам) ми изгледа добро!
Ти шо ке кажеш??/

http://www.pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=118492

57aec927-5500-44de-b582-81e295e5c2aa.jpg

thumb_single_right_top.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom