Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сабајле све си беше ок... сега кога кога го уклучив пцто ми се појави некое предупредување дека имам spyware али предупредувањево ми се појави на цел екран... Имам avg антивирус кој во моментов неможам да го уклучам и ми се појавува едно system security што само од себе си скенира... а да.. и притоа неможам да уклучам ни пола од програмите и то... што да му сторам? и што може да е?

Пробај System Restore
Start --->Accessories--->System Tools--->System Restore
Врати го 2 дена по назат :smir:

а да си форматираш??? мислам дека време е... минатата недела имаше проблем со таскбарот сега ова.. XD:smir:
абе другарчето што инаку ми го форматира не ми е тука... а јас појма немам... ако имате желба да ми објасните јас би го форматирала...

само незнам зашто нејќе да ми се форматира на формат ц

абе другарчето што инаку ми го форматира не ми е тука... а јас појма немам... ако имате желба да ми објасните јас би го форматирала...

ова би требало да помогне

Кога на BS PLayer пуштам некој DivX филм да гледам и ставам македонски превод не ми го дава преводот т.е ми го дава ама исшкртани букви таму симболи? шо треба да се подеси у опциите? :helou:

Кога на BS PLayer пуштам некој DivX филм да гледам и ставам македонски превод не ми го дава преводот т.е ми го дава ама исшкртани букви таму симболи? шо треба да се подеси у опциите? :helou:
Ќе одиш да смениш фонт. Таму, во долниот десен дел од прозорчето има една листа. Содржи: Western, Central European, Cyrillic итн. Ќе избереш Cyrillic.

Не користам BS ама треба да го наместиш на Cyrillic за македонски превод за српски е Central European

bibil бил по брз

кажи каква звучна картичка имаш.. кој оперативен систем...
или ако имаш интернет.. ќе ти пратам Driver Magician и со еден клик ги симнува.. инсталира сите драјвери :smir:

Друже ај ако ја имаш Фул верзија прати ја на мене на ПП:smir:

дајте едно асално виндоус генуине нотификејшн...имам ја две, ја трга ѕвездичката и соопштувањето али на рестарт пак се појавува...дајте да го искоренам некако..

ако имате желба да ми објасните јас би го форматирала...

Ако имаш Windows инсталационо CD и ако се нафаќаш да го форматиш компјутерот, кажувај и ќе помагаме :)

Ако се обидуваш да ја форматираш C партицијата преку My Computer > десен клик > Format така нема да сака да се форматира затоа што оперативниот систем е инсталиран во истата партиција и моментално работиш на тој оперативен систем :)

дајте едно асално виндоус генуине нотификејшн...имам ја две, ја трга ѕвездичката и соопштувањето али на рестарт пак се појавува...дајте да го искоренам некако..

ај од овие слегни 1-2.. пробај кое ке ти помогне.

Еб*те лаптопот. Мнооогу поспоро работи овие денови, дури некогаш и ги гледам буквите како се испушуваат. Игрите сецкаат. Што може да му биде :nerv::nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom