-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Properties на Desktop па во табот Appearance и чепкај таму.kako da gi zgolemam ikonite u XP?i tekstot pod niv?
Или па само смени си резолуција
Properties на Desktop па во табот Appearance и чепкај таму.kako da gi zgolemam ikonite u XP?i tekstot pod niv?
Десен клик на позадина - appearance - advanced - во item бираш icon и си местиш големина во size, а за големината на фонтот исто icon и си бираш фонт на буквите и големина :salut:kako da gi zgolemam ikonite u XP?i tekstot pod niv?
Ако ти отвара кајгана со другите, пробај реинсталирај го Chrome.Помош.
Значи си користам Google Chrome како основен пребарувач, но пред неколку дена почна да не ми отвара форумов и ми дава некој error.
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.
Cookie: IDstack=%2C8180%2C; __utmz=201667206.1246583682.9.1.utmcsr=(direct)|utmccn=(direct)|utmcmd=(none); bbstyleid=1; bblastv
Ако самиот Windows не ти инсталира драјвери за звук, тогаш сам ќе си ставиш драјвери.другари, како да го средам звукот после форматирање(знам дека имаше друг начин освен инсталација на звучна карта - па ако можете тој да ми го кажете)??? ве молам на помош...
кажи каква звучна картичка имаш.. кој оперативен систем...другари, како да го средам звукот после форматирање(знам дека имаше друг начин освен инсталација на звучна карта - па ако можете тој да ми го кажете)??? ве молам на помош...
не не... имаше некоја опција... само заборавив каде се наоѓаше.. не требаше ништо да инсталирам...Ако самиот Windows не ти инсталира драјвери за звук, тогаш сам ќе си ставиш драјвери.
каква опција?не не... имаше некоја опција... само заборавив каде се наоѓаше.. не требаше ништо да инсталирам...
Каква опција друга бре? Си се збунил или те исполажале.не не... имаше некоја опција... само заборавив каде се наоѓаше.. не требаше ништо да инсталирам...
отвори го taskmanager ctrl+shift+Esc и види кој процес ти е 90 ,100 % исклучи го или рестарт направи муМи се сјеба нешто компјутеров. Тоа доле што е кај што стојат отворените програми, неможам да кликам на него. На десктоп иконите можам, на тоа доле неможам. Некој да не знае што му е чарето? Итно ми треба решение.
Нуб сум у вакви работи затоа молам без смеење.отвори го taskmanager ctrl+shift+Esc и види кој процес ти е 90 ,100 % исклучи го или рестарт направи му