Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
сабајле све си беше ок... сега кога кога го уклучив пцто ми се појави некое предупредување дека имам spyware али предупредувањево ми се појави на цел екран... Имам avg антивирус кој во моментов неможам да го уклучам и ми се појавува едно system security што само од себе си скенира... а да.. и притоа неможам да уклучам ни пола од програмите и то... што да му сторам? и што може да е?
Пробај System Restore
Start --->Accessories--->System Tools--->System Restore
Врати го 2 дена по назат :smir:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
а да си форматираш??? мислам дека време е... минатата недела имаше проблем со таскбарот сега ова.. XD:smir:
абе другарчето што инаку ми го форматира не ми е тука... а јас појма немам... ако имате желба да ми објасните јас би го форматирала...

само незнам зашто нејќе да ми се форматира на формат ц

M

Mr.InF3ction

Гостин
абе другарчето што инаку ми го форматира не ми е тука... а јас појма немам... ако имате желба да ми објасните јас би го форматирала...

ова би требало да помогне

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Кога на BS PLayer пуштам некој DivX филм да гледам и ставам македонски превод не ми го дава преводот т.е ми го дава ама исшкртани букви таму симболи? шо треба да се подеси у опциите? :helou:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Кога на BS PLayer пуштам некој DivX филм да гледам и ставам македонски превод не ми го дава преводот т.е ми го дава ама исшкртани букви таму симболи? шо треба да се подеси у опциите? :helou:
Ќе одиш да смениш фонт. Таму, во долниот десен дел од прозорчето има една листа. Содржи: Western, Central European, Cyrillic итн. Ќе избереш Cyrillic.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Не користам BS ама треба да го наместиш на Cyrillic за македонски превод за српски е Central European

bibil бил по брз

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Фала многу средив работа :) :) :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
кажи каква звучна картичка имаш.. кој оперативен систем...
или ако имаш интернет.. ќе ти пратам Driver Magician и со еден клик ги симнува.. инсталира сите драјвери :smir:
Друже ај ако ја имаш Фул верзија прати ја на мене на ПП:smir:

С

Спенсер

Гостин
дајте едно асално виндоус генуине нотификејшн...имам ја две, ја трга ѕвездичката и соопштувањето али на рестарт пак се појавува...дајте да го искоренам некако..

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
ако имате желба да ми објасните јас би го форматирала...
Ако имаш Windows инсталационо CD и ако се нафаќаш да го форматиш компјутерот, кажувај и ќе помагаме :)

Ако се обидуваш да ја форматираш C партицијата преку My Computer > десен клик > Format така нема да сака да се форматира затоа што оперативниот систем е инсталиран во истата партиција и моментално работиш на тој оперативен систем :)

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
дајте едно асално виндоус генуине нотификејшн...имам ја две, ја трга ѕвездичката и соопштувањето али на рестарт пак се појавува...дајте да го искоренам некако..
ај од овие слегни 1-2.. пробај кое ке ти помогне.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Еб*те лаптопот. Мнооогу поспоро работи овие денови, дури некогаш и ги гледам буквите како се испушуваат. Игрите сецкаат. Што може да му биде :nerv::nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom