Риболов

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
сакам да риболовам...на охридско со капче ке седнеш на оние краткине пристаниште рано по сабајле...и кулираш...

Риболовот е интересно нешо јас одам ама шо да фатам го вракам назад бидејки ми е жал :)

Риболовот е интересно нешо јас одам ама шо да фатам го вракам назад бидејки ми е жал :)
ја па да не фаќам крапчиња или гргици...оние малите рипчиња у плитконо...да ги пуштам, шо ке им праам...нит се јадат нит сум мало дете у шише да ги пикам или да ги гњавам на суво...:helou:

Одам скоро секоа недела кај нас на Тиквешко и закон е ама сеа ногу ги има ниа американските сомчиња шо буцат гнаси се даа.:toe::toe::tapp::tapp:

olkav fatija pred 5-6 godini vo prespansko ezero 90 kg bese go opapa B.C.

Emi,sto da recime:kako ne se zadavi majkata,golemi koski ke da ima.

Ја сум некој ситен риболовец, ама моментот се враќаш од град накај 4.30 и спремаш трската, 5 саат си на езеро ми е филмот хехехе Неам отидено одамна на некоја река, ама на Охридско нумеро уно сум

Прекрасно хоби , порано ептен имав мерак кон риболовот постојано купував најразлична опрема , ја гледав онаа француската тв програма за лов и риболов, и едвај чекав да идам на река или езеро , штета што во последно време немам доволно слободно време за да се посветам:cry:

Еми риболов да кажаме мее слаба страна... :icon_roll Никогаш немам ловено риби

Интересна работа е чат пат одам на Водоча:vozbud:

порано имав многу голема желба да печам рипчиња само што многу тешко можеш да најдеш некој да те дружи по езерава или рекиве низ нашата македонија и затоа мојата желба ја нема веке:nesum:......

Jас сум од Благоевград и Струма ми е на 3 км. Кога мога одам на риба. Главно мрена се фашта. Има сом ама ного ретко. Абе убаво е. Тивко, жената не ти вреска, децата не ти сакат пари. Лошото е оти не може да откараш тамо некоа другарка. Има ного луге. Тогаш одам во шума за габи.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom