Риболов

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
сакам да риболовам...на охридско со капче ке седнеш на оние краткине пристаниште рано по сабајле...и кулираш...

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Риболовот е интересно нешо јас одам ама шо да фатам го вракам назад бидејки ми е жал :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Риболовот е интересно нешо јас одам ама шо да фатам го вракам назад бидејки ми е жал :)
ја па да не фаќам крапчиња или гргици...оние малите рипчиња у плитконо...да ги пуштам, шо ке им праам...нит се јадат нит сум мало дете у шише да ги пикам или да ги гњавам на суво...:helou:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Секоја Недела задолжително
После одам

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Одам скоро секоа недела кај нас на Тиквешко и закон е ама сеа ногу ги има ниа американските сомчиња шо буцат гнаси се даа.:toe::toe::tapp::tapp:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
olkav fatija pred 5-6 godini vo prespansko ezero 90 kg bese go opapa B.C.

Член од
8 декември 2007
Мислења
254
Поени од реакции
9
Emi,sto da recime:kako ne se zadavi majkata,golemi koski ke da ima.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Ја сум некој ситен риболовец, ама моментот се враќаш од град накај 4.30 и спремаш трската, 5 саат си на езеро ми е филмот хехехе Неам отидено одамна на некоја река, ама на Охридско нумеро уно сум

Член од
27 април 2009
Мислења
217
Поени од реакции
13
Прекрасно хоби , порано ептен имав мерак кон риболовот постојано купував најразлична опрема , ја гледав онаа француската тв програма за лов и риболов, и едвај чекав да идам на река или езеро , штета што во последно време немам доволно слободно време за да се посветам:cry:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Еми риболов да кажаме мее слаба страна... :icon_roll Никогаш немам ловено риби

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Интересна работа е чат пат одам на Водоча:vozbud:

S

stereo m'c

Гостин
порано имав многу голема желба да печам рипчиња само што многу тешко можеш да најдеш некој да те дружи по езерава или рекиве низ нашата македонија и затоа мојата желба ја нема веке:nesum:......

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Jас сум од Благоевград и Струма ми е на 3 км. Кога мога одам на риба. Главно мрена се фашта. Има сом ама ного ретко. Абе убаво е. Тивко, жената не ти вреска, децата не ти сакат пари. Лошото е оти не може да откараш тамо некоа другарка. Има ного луге. Тогаш одам во шума за габи.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom