Риболов

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Super ideja da odime zaedno, samo treba da pobrzame da ne zaladi mnogu.
Moze da odime na Badar eve neka bide sabota (jas sum sekoja nedela zafaten :(
A ako se sobereme moze i nekoj den preku nedelava, koj e sloboden

Риболовот е една од најубавите работи.Страсен риболовец сум уште од дете и секоја прилика за риболов ја користам.Повеке сакам риболов на река , и ме интересира само спортски риболов.:wink:

:) ОБОЖАВАМ ДА ОДАМ на риболов со татко ми ! во маврово најмногу, уште во 4 и пол сабајле стануваме за да отидеме во бунец ( таму најмногу ловиме ) он крапови ја плашки :vozbud: ама помагам , ова лето фати најголем крап до сега 7 и пол кила :) ко дете се радуваше хихи

:) ОБОЖАВАМ ДА ОДАМ на риболов со татко ми ! во маврово најмногу, уште во 4 и пол сабајле стануваме за да отидеме во бунец ( таму најмногу ловиме ) он крапови ја плашки :vozbud: ама помагам , ова лето фати најголем крап до сега 7 и пол кила :) ко дете се радуваше хихи
Ајде биди искрена ,од која рибарница го купивте крапот?:wink:

Porano odev so tatko mi koga odese on i nekako me bivase za fakanje ripki. I po nekolku praksiranja poleka popoleka si nauciv kakoda mestam jadica, mamka lepce, konecot, nekoj si tehniki frli vadi i tako dalje. Zanimliva rabota i bi povtorila samo so nekoe dobro drustvo ili kako vo starite vreminja so taticko.

Ајде биди искрена ,од која рибарница го купивте крапот?:wink:

Еве ќе бидам искрена , од рибница ЕЗЕРО МАВРОВО :) хех.... до толку не ти се верува? Ако не си знаел во маврово има и крапови над 15 кила ! Ете кој колку си запознаен со риболов!!

Еве ќе бидам искрена , од рибница ЕЗЕРО МАВРОВО :) хех.... до толку не ти се верува? Ако не си знаел во маврово има и крапови над 15 кила ! Ете кој колку си запознаен со риболов!!
повеке од сто можеш да замислиш сум запознаен со риболовот :wink: , инаку тоа беше шега знам дека има големи крапови во мавровско езеро иако не ми е омилен терен за риболов , јас сум повеке за брзи води , бојник, мрена , а од езерата единствено дебарско езеро ми е по кеиф:helou:

Ribolov ti e mn jaka stvar,si odis vo priroda se relaksiras ne mislis na problemite tuku gledas da ne otide tapata:).Strasen ribolvec sum uste od mal najverojatno zosto skoro site vo moja familija se ribolovci,pa znaeme nekogas i familijarno da si otideme...Ima momenti koga ke puknam od nervoza zosto mi se upletkal konecot ama tie se retki.Ideme na Mavrovsko,Tikvesko,Dojransko...ABE CARSKA RABOTA

mnogu kuliracka rabot,jas licno odam za da se isklucam malce od sekojdnevnite obvrski, ne velam deka i tamo ne se nerviram ali toa e drugo.

Одгледувам репро-материјал за рибари ( калифорниски црви ) а и продавам

Одам на риболов ама ретко кога одам во вилата близу неа татко ми има направено рибник така за рекреација и кога одам таму ловам си правам кејф :)

Кога имав 5-6 години еднаш ловев риба на Дримот, доста успешно беше, неколку мали рипчиња и не знам од кај ја откопав една крастава жаба.
Оттогаш немам ловено, ама немам ни време ни опрема.

Риболовот мене ми е најубавата рекреација, и секогаш користам искључиво вештачки мамци. :icon_cool

Пред 1 година кога бев малку по мал се одев со таткоми,чичкоми на риболов многу бев искусен имаше и турнир земав јас 4то место :( за малку 3 но си реков другата година повеќе среќа но сега ич не ми е по меракот за риболов ... :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom