Vartolu
The Infamous Mobb
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 15.506
- Поени од реакции
- 6.373
Чесноста се покажува на дело, а не со пљампање по форуми и на говорници...![]()
Мицко Кочи
Договорот за наводно „стратешко партнерство“ со Велика Британија е основа за отварање на мигрантски кампови во Македонија. Откако на британците не им успеа да се договорат со Албанија очигледно е...www.facebook.com
Рекла казала се нафатираа со пари. Знаеш не треба да бидеш завидлив ако сакаш во Левица. Биди си ти чесен тоа секогаш се наградува на овој или оној начин.
Рекла казала муабети? Да да...Ете сите тука сме сведоци на црвените револуционери во нашите градови, кои за брзо време купија станче некаде, некои само џипче, други викендиче. Ама не, тие се борат за мене, јас треба само да не им сметам ништо...Па ако напишам за тоа веднаш си про вмро/сдсм, оти тие биле третата опција...
Јаки ми се па и во муабетот, не дошле на власт не сме ги виделе..Ако нивните советници кои повеќето делуваат опозиционо во советите, а некаде имаат супер соработка со вмро/сдсм и во практицирање на локална власт, добиваат некаде тендерче, некаде провизивче...Тек тогаш замисли да им дадеш власт на централно ниво...