Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато

Рекла казала се нафатираа со пари. Знаеш не треба да бидеш завидлив ако сакаш во Левица. Биди си ти чесен тоа секогаш се наградува на овој или оној начин.
Чесноста се покажува на дело, а не со пљампање по форуми и на говорници...

Рекла казала муабети? Да да...Ете сите тука сме сведоци на црвените револуционери во нашите градови, кои за брзо време купија станче некаде, некои само џипче, други викендиче. Ама не, тие се борат за мене, јас треба само да не им сметам ништо...Па ако напишам за тоа веднаш си про вмро/сдсм, оти тие биле третата опција...

Јаки ми се па и во муабетот, не дошле на власт не сме ги виделе..Ако нивните советници кои повеќето делуваат опозиционо во советите, а некаде имаат супер соработка со вмро/сдсм и во практицирање на локална власт, добиваат некаде тендерче, некаде провизивче...Тек тогаш замисли да им дадеш власт на централно ниво...

Чесноста се покажува на дело, а не со пљампање по форуми и на говорници...

Рекла казала муабети? Да да...Ете сите тука сме сведоци на црвените револуционери во нашите градови, кои за брзо време купија станче некаде, некои само џипче, други викендиче. Ама не, тие се борат за мене, јас треба само да не им сметам ништо...Па ако напишам за тоа веднаш си про вмро/сдсм, оти тие биле третата опција...

Јаки ми се па и во муабетот, не дошле на власт не сме ги виделе..Ако нивните советници кои повеќето делуваат опозиционо во советите, а некаде имаат супер соработка со вмро/сдсм и во практицирање на локална власт, добиваат некаде тендерче, некаде провизивче...Тек тогаш замисли да им дадеш власт на централно ниво...
Ако влезеш во Левица таму потоа треба и да се задржиш. Виде дека член на президиум исфрлија за нешто што мател. Тоа не се простува во Левица. Биди си спокоен и помагај што можеш. Ако излезеш од Левица на овој или оној начин после враќање нема. Не би ризикувал краткотрајна пара за да си изгубам позиција и членство во партијата.

Ако влезеш во Левица таму потоа треба и да се задржиш. Виде дека член на президиум исфрлија за нешто што мател. Тоа не се простува во Левица. Биди си спокоен и помагај што можеш. Ако излезеш од Левица на овој или оној начин после враќање нема. Не би ризикувал краткотрајна пара за да си изгубам позиција и членство во партијата.
А дали ако Апасиев ти дојде и ти рече да му ги врзиш врвците на чевлите дали би му ги врзал за да не те избрка од Левица?

А дали ако Апасиев ти дојде и ти рече да му ги врзиш врвците на чевлите дали би му ги врзал за да не те избрка од Левица?
Тоа е хипотетичко прашање што никогаш нема да се случи зато што кај нас унапред се се знае.

Ти си класичен пример за испран мозок. Што ви прави партија.
Чекај да се штипнам, да не халуцинирам

Ти си класичен пример за испран мозок. Што ви прави партија.
Чекај да се штипнам, да не халуцинирам
Неподмитлив се вика зборот.

Овој Борат нема врска со Левица, трола се гледа гарант е некој бот од Дпмне и Сдс пуштен да се глупира и да ја бламира Левица

Овој Борат нема врска со Левица, трола се гледа гарант е некој бот од Дпмне и Сдс пуштен да се глупира и да ја бламира Левица
Ако пушти слика со постер од Че Гевара.. за мене е левица.

Неподмитлив се вика зборот.
Брату ела кај нас, ќе ве вработиме во зоолошка сите до еден. Ако рикне некое егзотично животинче веднаш ќе имаме замена.

Брату ела кај нас, ќе ве вработиме во зоолошка сите до еден. Ако рикне некое егзотично животинче веднаш ќе имаме замена.
Уште работит то зоолошката у Битола? Ја као патник низ Македонија идам таму кај вас ради добрите мајстори што уште некако ги лажите да ви останат :D Ќе ја посетам и зоолошката тогаш. Ќе прашам работници дали им требаат.

Последно уредено:
Ќе биде тесно во Струмица, еден од бастионите на СДС...

Screenshot_20250720_174144_edit_5459312523183469.jpgScreenshot_20250720_174150_edit_5459324190851381.jpg

Значи, со цртање на кур - пак придонесуваш за тие на кои си им лут :)
Sekoj si ima razlicni pricini za da glasa, da ne glasa ili da ponisti. Se e legitimno i dozvoleno i sekoj si znae koi mu se pricinite za izborot. Ne bi se soglasil deka imas pravilno zakluceno so pogornata recenica, pozdrav

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom