Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Значи, може да заклучиме дека ИЗЛАЖА дека порано (пред Левица) знаеле за кого гласаш, а сега - не знаат? Зошто лажеш? :(
Не ми беше поентата да лажам, јас сметам дека ништо не излажав. И порано а и сега имаат методи да дознаат за кого си гласал. Сите методи не ги знам но се трудам да откријам секојпат кога набљудувам па внимавам на се и сешто. Тоа обично се група луѓе кои изнеле празно ливче и го делат помеѓу себе со изнесување ново.

Главната поента ми беше дека е небитно за кого сме гласале пред Левица затоа што они се исти и соработуваат заедно работат анти-македонски. Со појавата на Левица народот конечно има за кого да гласа, за разлика од порано што тоа било небитно.

Секакви не има во Левица
Е за ова си во право :cool:

Покрај чесните и идеалистите што трчате.. сите советници што ви станаа преку ноќ се ушлајваа кој кај стигне!
И не само тоа, туку и си шуруваат негде со дпСмне, негде со ес-де-е-сот. Зависи која општина како им одговара..
Сега малку ќе се правиме мутави, ама тоа е!

И не, грешка си ако мислиш дека маЌедончето и до сега немало избор за кој да гласа против Курто-Мурто!
Ама очигледно немаме довлно IQ за демократија :cautious:

Е за ова си во право :cool:

Покрај чесните и идеалистите што трчате.. сите советници што ви станаа преку ноќ се ушлајваа кој кај стигне!
И не само тоа, туку и си шуруваат негде со дпСмне, негде со ес-де-е-сот. Зависи која општина како им одговара..
Сега малку ќе се правиме мутави, ама тоа е!

И не, грешка си ако мислиш дека маЌедончето и до сега немало избор за кој да гласа против Курто-Мурто!
Ама очигледно немаме довлно IQ за демократија :cautious:

Ги гледам како доаѓаат и си одат од партијата. Некои биваат исклучувани. А за ова шурувањето можеш да пријавиш и без да си член затоа што работата на Левица е јавна ако имаш докази или слично. Па ќе видиш како ќе си помини.

Последно уредено:
Чудно ми е како во сите европски држави па и Америка, левицата прави landslides во големите градови. Во Грац дури и комунистичка партија има градоначалник. Во САД опули се во карта по најмали општини, цела карта е црвена, ќе видиш некој ситни сини точки, Њу Јорк, Филаделфија, Вашингтон, Чикаго, Мајами, Аустин, Лас Вегас и таму Калифорнија. Црвениот дел и синиот дел имаат речиси еднаков број електори. Кај нас, десницата доминира во сите градови, особено Скопје. Или па може руралниот дел на Град Скопје гласа за вмро, затоа крајниве општини се вмро градоначалници, а Карпош и Центар, кои се целосно урбани - сдсм.

Чудно ми е како во сите европски држави па и Америка, левицата прави landslides во големите градови. Во Грац дури и комунистичка партија има градоначалник. Во САД опули се во карта по најмали општини, цела карта е црвена, ќе видиш некој ситни сини точки, Њу Јорк, Филаделфија, Вашингтон, Чикаго, Мајами, Аустин, Лас Вегас и таму Калифорнија. Црвениот дел и синиот дел имаат речиси еднаков број електори. Кај нас, десницата доминира во сите градови, особено Скопје. Или па може руралниот дел на Град Скопје гласа за вмро, затоа крајниве општини се вмро градоначалници, а Карпош и Центар, кои се целосно урбани - сдсм.
Во Берлин победи левицата. Глобално сеуште они лутаат со крајната фашистичка десница која го лаже народот дека ќе ги ослободи од мигрантите. Загрижувачко за нас е и тука да не се појави ваква партија која ќе нуди магично ослободување од мигранти.

Во Берлин победи левицата. Глобално сеуште они лутаат со крајната фашистичка десница која го лаже народот дека ќе ги ослободи од мигрантите. Загрижувачко за нас е и тука да не се појави ваква партија која ќе нуди магично ослободување од мигранти.
Немаме ние мигранти, чат пат некој непалец и кинез на автопат што работат, затоа немаме фашистички партии.

Немаме ние мигранти, чат пат некој непалец и кинез на автопат што работат, затоа немаме фашистички партии.
Шесте милијарди на Мицко не велат така. Таму убаво си пишува што ќе ни испратат.

Ќе не полнат со црнци и џихадисти?
Каде живееш ти бе човек? Или и ти си еден од оние што политика не го интересира, кога се е политика во животот.

Каде живееш ти бе човек? Или и ти си еден од оние што политика не го интересира, кога се е политика во животот.
Прашувам само, не сум видел ни црнец ни џихадист, ако не ги важиме учките.

Ти чекај да видиш, после цацко е крив.
Чоек, сакам кажам не знам речам си, ни сфатив што кажуваш ниту пак која е причината што ме напаѓаш. Оди бапни си дојазепамче нека те смири.

Прашувам само, не сум видел ни црнец ни џихадист, ако не ги важиме учките.
Во Карпош имаше Авганистанци зајче кога потпиша.
И неќеш да ги видиш. Следеа девојчиња по тесни сокачиња дур еден не го направија бумбар. После искачаа само до продавница.

Да да, и Битола советниците на Левица не ги интересира политика..Особено, што се нафатираа со пари...И не се вреѓај, можеби само во Битола се такви, другите сте чесни поштени....

Чоек, сакам кажам не знам речам си, ни сфатив што кажуваш ниту пак која е причината што ме напаѓаш. Оди бапни си дојазепамче нека те смири.

Да да, и Битола советниците на Левица не ги интересира политика..Особено, што се нафатираа со пари...И не се вреѓај, можеби само во Битола се такви, другите сте чесни поштени....

Рекла казала се нафатираа со пари. Знаеш не треба да бидеш завидлив ако сакаш во Левица. Биди си ти чесен тоа секогаш се наградува на овој или оној начин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom