Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
А како не фаќаа до сега за кого гласаме зад параванот? Со скриени камери или со рентгенски вид? :pos:
Па последниот пат кога бев набљудувач на Левица спречив обид за изнесување на празно ливче например. Ти може си лаик како гласач но тоа се сериозни работи за злосторничките здруженија како сдс,дпне,дуи. Гласањето запре на еден час, човекот го одведоа па после продолживме. За локалниве очекувам уште поголеми "досетки" со кои се служат. Со самиот факт што има набљудувач на Левица кој бај де веј отишол таму по своја воља без пари и сендвич и набљудува 12 саата а после 2 саата брои. Знаете ли колку е тоа исцрпувачки, додека другите партии гнетат сендвичи и се мењаваат на 2-3 саати.

Последно уредено:
Па последниот пат кога бев набљудувач на Левица спречив обид за изнесување на празно ливче например. Ти може си лаик како гласач но тоа се сериозни работи за злосторничките здруженија како сдс,дпне,дуи. Гласањето запре на еден час, човекот го одведоа па после продолживме. За локалниве очекувам уште поголеми "досетки" со кои се служат. Со самиот факт што има набљудувач на Левица кој бај де веј отишол таму по своја воља без пари и сендвич и набљудува 12 саата а после 2 саата брои. Знаете ли колку е тоа исцрпувачки, додека другите партии гнетат сендвичи и се мењаваат на 2-3 саати.
Пак не ми одговори - како до сега знаеле за кого гласам, а сега (откако некој како Борат од Левица е набљудувач) нема да знаат за кого гласам?

Пак не ми одговори - како до сега знаеле за кого гласам, а сега (откако некој како Борат од Левица е набљудувач) нема да знаат за кого гласам?
Со самата појава на Левица претходно било небитно за кого ќе гласаш ок?

Убаво те праша човекот од кај ќе знаат ти за кој си гласал?

Особено ако живееш во место со повеќе жители...

По селата, да, ги тераат да заокружуваат со фигури, да ставаат точки на ливчињата и слични досетки, но како би се изведило еве на пример во Битола тоа да знаат ти за кој гласаш?

Убаво те праша човекот од кај ќе знаат ти за кој си гласал?

Особено ако живееш во место со повеќе жители...

По селата, да, ги тераат да заокружуваат со фигури, да ставаат точки на ливчињата и слични досетки, но како би се изведило еве на пример во Битола тоа да знаат ти за кој гласаш?
Гледаш дека досега видовме секој со секој во коалиција освен Левица. Дека нивната цел е да се збогатат а за тоа сме одлучувале ние преку гласање.

Како почнав да набљудувам за Левица се осети како мене ме гледаат останатите набљудувачи. Наведов само еден пример како се дознава за кој си гласал погоре. Не читате убаво. Фрустрацијата ви е разбирлива.

Последно уредено:
Гледаш дека досега видовме секој со секој во коалиција освен Левица. Дека нивната цел е да се збогатат а за тоа сме одлучувале ние преку гласање.

Како почнав да набљудувам за Левица се осети како мене ме гледаат останатите набљудувачи. Наведов само еден пример како се дознава за кој си гласал погоре. Не читате убаво.
Олабај брат со пропагандата океј е, те сфативме што сакаш да кажиш, само она што те прашавме не одговори...

Како вмро сдс дуинг бизнис те научуваат за кој гласаш зад параванот?? Примерот со ливчето е класичен обид за бугарски воз, тоа го знаеме сите, ама бугарскиот воз не може да успее без соработка со гласачот.

Така да еве да ти упростам, јас ако не сакам да се знае за кој сум го дал својот глас зад параванот како ќе дознаат за кој сум гласал во поголемите градови каде има многу жители? За селата со по 2-3 луѓе нормално ќе се знај....

Олабај брат со пропагандата океј е, те сфативме што сакаш да кажиш, само она што те прашавме не одговори...

Како вмро сдс дуинг бизнис те научуваат за кој гласаш зад параванот?? Примерот со ливчето е класичен обид за бугарски воз, тоа го знаеме сите, ама бугарскиот воз не може да успее без соработка со гласачот.

Така да еве да ти упростам, јас ако не сакам да се знае за кој сум го дал својот глас зад параванот како ќе дознаат за кој сум гласал во поголемите градови каде има многу жители? За селата со по 2-3 луѓе нормално ќе се знај....
Ти си им небитен за кого ќе гласаш ако веќе не си запознаен како се дознава. Ние за такви како тебе се бориме секојдневно да укажеме и докажеме дека има подобро утре само со Левица.

Ти си им небитен за кого ќе гласаш ако веќе не си запознаен како се дознава. Ние за такви како тебе се бориме секојдневно да укажеме и докажеме дека има подобро утре само со Левица.
Со ова одбегнување на одговорот, веќе личиш на вмро/сдс/дуинг бизнис бот, а велиш дека си различен...

Уште не си дојден на власт а веќе зборуваш од дистанца...За докажете дека сте различни од злото, верувај, овој однос не ти е добар..Чисто добронамерен совет ти давам...

И те молам, фала ти, за себе знам сам да се борам, нема потреба да прајш жртва за мене....

Со ова одбегнување на одговорот, веќе личиш на вмро/сдс/дуинг бизнис бот, а велиш дека си различен...

Уште не си дојден на власт а веќе зборуваш од дистанца...За докажете дека сте различни од злото, верувај, овој однос не ти е добар..Чисто добронамерен совет ти давам...

И те молам, фала ти, за себе знам сам да се борам, нема потреба да прајш жртва за мене....

Сам ни по веце не можеш а не нешто друго. А од инат може и да го направиш неважечко или што ти знам тамбурата.
Све напишав, како што напишав. Ти ете си разбрал.

Борат кога ќе дојде на власт нема повеќе да има избори за да ве спаси од измами. Така обично функционираат комунистите.
И митинзите не ги заборавај дека ќе ги забраниме како и името ВМРО за политичка употреба.

П.С Инаку, најбитно за еден човек е неговата фамилија. Потоа доаѓа комшијата па роднините и пријателите. Е тоа второто ако не е наредено како што треба, џабе оти ти си изградил палата а на останатите шупите да им се распаѓаат. Не си ти некој попаметен или поспособен од нив, туку си се впуштил во одреден ризик за да постигнеш тоа што си постигнал. Е така, преку платформата и програмите на Левица ќе имаш и комшии и роднини и пријатели. Македонија нема да ти биде северна а јазикот бугарски.

Последно уредено:
Борат кога ќе дојде на власт нема повеќе да има избори за да ве спаси од измами. Така обично функционираат комунистите.
Башка колку милиони евра ќе се уштедат! Гледате ли вие дека Борат од Левица ни ги отвара очите, да бидеме штедливи и тро побогати од вчера.

Ни лав ќе шета ни ружа ќе цвета.
Борат и Диме, рака под рака,
против капиталистичка секта клета!

chinese-soviet-propaganda-posters%2B%25283%2529.jpg

А како да дојде левица на власт кога народов е толку глупав, заслепен, отупен?
На секој избор битка се бие само помеѓу вмро и сдсм, гласаат да ги симнат од власт една партија за на другите избори пак истите да ги " качат ".

Треба овие две партии што ја уништија државава да ги заборавиме кога ке одиме на гласање.

А колку сме глупи покажува и фактот што уво не ни мрдна кога беше одбиен предлогот( како и многу други позитивни предлози за работникот што не им беа прифатени) ДА СЕ ВРАТИ ИСПЛАТАТА ЗА ПРЕВОЗ И ХРАНАРИНА.
Ти Ронче не одиш на работа па не те ни засега.

ДАЈТЕ ИМ ШАНСА НА ЛЕВИЦА, ГЛАСАЈТЕ ЗА НИВ.

35 год.едни исти лопурди не прават ко да сме ретардирани.

Сам ни по веце не можеш а не нешто друго. А од инат може и да го направиш неважечко или што ти знам тамбурата.
Све напишав, како што напишав. Ти ете си разбрал.
Epa eve ako ne mozam da pojdam, sledniot pat koga ke mi se odi ke te viknam da mi go podrzis malku....Glasackoto livce normalno....

Ehh more koga stignale Levica vo takvi ko tebe da se krstat, otide vozot i za niv.....

Epa eve ako ne mozam da pojdam, sledniot pat koga ke mi se odi ke te viknam da mi go podrzis malku....Glasackoto livce normalno....

Ehh more koga stignale Levica vo takvi ko tebe da se krstat, otide vozot i za niv.....
Секакви не има во Левица, од сите етникуми. Сите за една мајка Македонија се бориме. Чесно, без сенгвич и без компромиси.

Значи, може да заклучиме дека ИЗЛАЖА дека порано (пред Левица) знаеле за кого гласаш, а сега - не знаат? Зошто лажеш? :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom