А1 Македонија

Такви се тарифите

претплатата + 390 денари интернет = fail
Те привлекуваат со ниска цена на телефоните, и 24 месеци ќе плакаш 400денари 1гб спор интернет.

Значи претплатата плус 400 ден интернетот xD БРАВО БЕ !

Не, туку тоа е посебна понуда по избор на корисникот. Значи ако не сакаш интернет важат и старите понуди.
БТВ денес го барав го немаа Xperia x8, може некој да каже дали наскоро ќе го има?

Јој клингтоне... цитирам повеќе мислења во еден пост и нормално одговорот на секој цитиран е под цитатот.

Ај со најкратки црти.

ДА!, се согласувам дека треба да има олеснувања за старите корисниците. Работата што јас ти ја кажувам е дека во ниеден свет нити оператор тоа нема да ти се случи. Па едноставно те советувам да не си ги трошиш нервите пишувајки вакви постови, и да карактеризираш рацинални мислења како застапници на ВИП (или било кој друг оператор). Те фатиле на договор, не се прај јак тука дека можеш да му туриш пепел. Не е во ред тоа што го прават, арно ама никаде нема да најдеш различен третман. Тоа е се што јас сакам да ти го кажам. Прилагодувајте се.

Од робовладетелско до не знам какво општество сменивме, сега стигнавме до стенкачко општество. Секој нешто му фали.

Или на форум е полесно така фуриозно да се искажувате?

И џабе си се изнапишал за твојата конзервативност, делот од постот за телефоните се однесуваше за цената, а не кој и како го користи телефонот, и неговата филозофија за сваќањето на мобилните услуги.
те советувам..

кај ти се наоѓа ординацијата?

Не се правам јак... туку јак сум...МИ СЕ МОЖЕШЕ...им турив пепел на договорите со ВИП.

Не е во ред тоа што го прават, арно ама никаде нема да најдеш различен третман.
А ааа стварно ..не е во ред,... па ќути, плаќај и трти се и понатаму... не ми мудрувај тука.... купи си и космодиск...ќе ти треба..
.... никаде нема да најдеш?????? ... сигурен си во тоа....
за се има лек... во втората половина на 90-те години кога тогашниот телеком дивееше со цените за разговор на мобиљки...користев грчки оператор, и со роаминг ми беше поефтино...

Од робовладетелско до не знам какво општество сменивме, сега стигнавме до стенкачко општество. Секој нешто му фали.
Иди бе таму ... тебе се ти е на број... не ми продавај филозофии..

Прилагодувајте се.
Под прилагодување се подразбира друго нешто... ова твоето во превод значи...
.... тртетесе и понатаму...и ќутете...

И џабе си се

А што се па ти толку возбуди околу фетишманијата...!!!!!

Со ова јас завршувам со оваа тема..... the end, ende, fin, konec, svrshetak, крај... збогум ВИП!!!!

Не, туку тоа е посебна понуда по избор на корисникот. Значи ако не сакаш интернет важат и старите понуди.
БТВ денес го барав го немаа Xperia x8, може некој да каже дали наскоро ќе го има?

Да ама и цените се други, плус сите цени што се на веб порталот тие ги имаат со тој 1гб интернет, никаде не ги пишува другите цени.

За телефонот јави се на 1234 зборувај со оператор и прашај си, вака на форум никад нема да дознаеш.
Прашај, исто и јас така прашував лани за еден телефон, и постојано ми велеа ќе го имаме наскоро, и никад не го донесоа повторно :D
Жални се со избор на мобилни телефони, повеќе од 50% што се во понудата ги немаат.

Што е ова безбедносен код кога се обидувам да направам профил за да проверам сметка?

Што е ова безбедносен код кога се обидувам да направам профил за да проверам сметка?
Треба да го внесеш твојот телефонски број ,стискаш пријава ти стигнува порака на мобилниот(3456),истата ја внесуваш стискаш пак пријава, ти бара лозинка(при склучување на договор)која ја внесуваш се логираш и ги гледаш деталите од твојата сметка.

Ништо, биди си упорен месец, два.Обично подобрите телефони ги држат за блиски луѓе, ама ако им запниш ќе ти речат дека добиле.Кај мене успеа со 2,5 месеци *досаѓање*.Знајш како е во оваа земја, мораш да им се скокаш малку на тиква ако сакаш да си го добиеш то шо е твое според договорот.

Што е ова сега со ВИП , ако сакаш да станеш претплатник и да земеш телефон на пост пејд мора да ја користиш интернет тарифата 1гб.
Тоа значи
претплатата + 390ден (1гб интернет) ??
Зависи што телефон сакаш.Не одат сите телефони со интернет.
Пишува кои се со интернет а некои не се http://www.vip.mk/cm/gsm_adv/lg/index.php

Абе луге како се деактивираат овие пораки од вип што идат на секои 2 саати знае некој?

Од тие 1гб интернет еден другар едвај успеа да потроши 25МБ за цел месец.Мрежата е невозможно спора :D

Од тие 1гб интернет еден другар едвај успеа да потроши 25МБ за цел месец.Мрежата е невозможно спора :D

И да го потрошиш и да не го потрошиш пак плаќаш 390 плус! :mad:

Скоро 3 дена по ред ми сецка мрежата при разговори. :mad: Мрежата сама паѓа, а пред некој ден ако верувате (а користам телефон со 1 сим картица) ми пишуваше горе ВИП а доле Т-Мобајл. Две мрежи ми извади на телефонот. Невероватно нешто.

Си ја изгубив сим-картичката :tapp:
колку ке ме чини да ми издадат нова ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom