peter
Петар Пан...
- Член од
- 6 септември 2005
- Мислења
- 636
- Поени од реакции
- 165
За продолжување на договор во вип те следува одреден телефон без долплата,а ако сакаш солиден телефон си доплаќаш,зависи од телефонот и претплатаата.Исто така многу зависи и која претплата си ја имал претходно.Не може јас да плаќам претплата 1790 или 2990 ден,а ти 240 или 390 ден и да земеме ист телефон со исти бенефиции???? Договорот го продолжуваш по новите тарифи место 1000 имаш 2000 минути во мрежата на вип,а и тоа исто зависи на која претплата си со толку броја ќе имаш бесплатн минути и кај има цена за проверување на сметка во пост пејд,а интернетот моментално е подобрен,треба само брзината на download да ја зголемат.Едниот договр ми истекува за десетина дена,а другиот во јуни 2012 и без размислување ќе останам во вип
Само да знаеш дека во новите претплати, освен минути немаш вклулечено ниту СМС ниту Дата пренос, за разлика од старите паките. Значи, сите СМС-и што ќе ги пратиш ке ти бидат екстра. И јас тргнав да потпишам нов договор и кога го разбрав ова се пишманив. Ја пишам во просек по 100-150 смс-и, што значи уште плус 800 денари секој месец!