Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јој клингтоне... цитирам повеќе мислења во еден пост и нормално одговорот на секој цитиран е под цитатот.
Ај со најкратки црти.
ДА!, се согласувам дека треба да има олеснувања за старите корисниците. Работата што јас ти ја кажувам е дека во ниеден свет нити оператор тоа нема да ти се случи. Па едноставно те советувам да не си ги трошиш нервите пишувајки вакви постови, и да карактеризираш рацинални мислења како застапници на ВИП (или било кој друг оператор). Те фатиле на договор, не се прај јак тука дека можеш да му туриш пепел. Не е во ред тоа што го прават, арно ама никаде нема да најдеш различен третман. Тоа е се што јас сакам да ти го кажам. Прилагодувајте се.
Од робовладетелско до не знам какво општество сменивме, сега стигнавме до стенкачко општество. Секој нешто му фали.
Или на форум е полесно така фуриозно да се искажувате?
И џабе си се изнапишал за твојата конзервативност, делот од постот за телефоните се однесуваше за цената, а не кој и како го користи телефонот, и неговата филозофија за сваќањето на мобилните услуги.
те советувам..
Не се правам јак... туку јак сум...МИ СЕ МОЖЕШЕ...им турив пепел на договорите со ВИП.
А ааа стварно ..не е во ред,... па ќути, плаќај и трти се и понатаму... не ми мудрувај тука.... купи си и космодиск...ќе ти треба..Не е во ред тоа што го прават, арно ама никаде нема да најдеш различен третман.
Иди бе таму ... тебе се ти е на број... не ми продавај филозофии..Од робовладетелско до не знам какво општество сменивме, сега стигнавме до стенкачко општество. Секој нешто му фали.
Под прилагодување се подразбира друго нешто... ова твоето во превод значи...Прилагодувајте се.
И џабе си се
Не, туку тоа е посебна понуда по избор на корисникот. Значи ако не сакаш интернет важат и старите понуди.
БТВ денес го барав го немаа Xperia x8, може некој да каже дали наскоро ќе го има?
Треба да го внесеш твојот телефонски број ,стискаш пријава ти стигнува порака на мобилниот(3456),истата ја внесуваш стискаш пак пријава, ти бара лозинка(при склучување на договор)која ја внесуваш се логираш и ги гледаш деталите од твојата сметка.Што е ова безбедносен код кога се обидувам да направам профил за да проверам сметка?
Не, туку тоа е посебна понуда по избор на корисникот. Значи ако не сакаш интернет важат и старите понуди.
БТВ денес го барав го немаа Xperia x8, може некој да каже дали наскоро ќе го има?
Зависи што телефон сакаш.Не одат сите телефони со интернет.Што е ова сега со ВИП , ако сакаш да станеш претплатник и да земеш телефон на пост пејд мора да ја користиш интернет тарифата 1гб.
Тоа значи
претплатата + 390ден (1гб интернет) ??
Па на 95% има 1гб интернет уште на тие некои едноставни телефончиња да наплаќаа интернет ГРЕОТА ке беше !!Зависи што телефон сакаш.Не одат сите телефони со интернет.
Пишува кои се со интернет а некои не се http://www.vip.mk/cm/gsm_adv/lg/index.php
Од тие 1гб интернет еден другар едвај успеа да потроши 25МБ за цел месец.Мрежата е невозможно спора![]()