Која "корпа" боли повеќе и како ги поднесувате? :)

zafrknata напиша:
Да не претеруваме, во претходниот пост се искажав дека има корпи кои се пијат полесно а некои потешко што значи повеќето се плашат но некои повеќе некои помалку или како што рече PSYtisfaction разликата е во дозата. А тоа со самодовербата не сакав да навредам ами напротив, како и да е се извинувам за понудната помош.
ЧОВЕК СО ТОЛКУ ДОБРА РЕПУТАЦИЈА ЕДНОСТАВНО ГИ ПЛЕНИ ЛУЃЕТО СО СВОИТЕ РАЗГОВОРИ, НЕ ЗНАМ ШТО НЕ БИ БИЛО ВО РЕД СО САМОДОВЕРБАТА:toe:
Оff topic: Ок е женска, очигледно погрешно се разбравме:toe: :)...Мојот коментар не се однесуваше на твојот пост, него на оној на vp, а и ова со помошта очигледно погрешно го протумачив:( :smir:
Како и да е, да е се слагам дека секој различно реагира на корпа, и дека некој полесно поминува преку нив, а има и луѓе со мене што тешко ги прифаќаат.

Ма јас сум упорна женска :wink: :pos:
Ако добијам корпа,продолжувам да му покажувам дека сум родена за него:pos: и на крајот ќе го добијам тој што го сакам.Но од кога ќе го добијам некој за кого ќе се изнамачам не ми е интересно и си заминувам.:motor:
Само кај бившиот,не ми успеа,да го вратам,е тоа болеше.:music5:

Мора да се избилдаш прво со неколку корпи...па после и поубаво ќе ти биде нели,нема кој не јадел корпи па ни ја...ама овде онде ваму таму ќе си најдеш,битно е да не губиш доверба во себе :je:

Една досега.
Ама таа една...пред најмалку 3 одделенија,во осмо.
Сите знаеа за тоа.После не ми се одеше нашколо.:kesa:
Ама шо да праам,дотогаш за љубовта имав многу филмска претстава,и мислев дека треба на девојката да и предложиш да се фатите пред многу луге,па после следи бакнеж,па аплауз од сите присутни.:pos2:
На многу заебан начин научив дека не требало така.
Инаку за давање,не давам корпи.Ако гледам дека и се допагам на некоја девојка,за која не осекам ама баш ништо,одма го давам тоа на знаење,пошто не сакам да стаса до ситуација која би била тешка и за мене и за неа.

Многу тешко, имам уплав од корпи, и како превентивна мерка , си седам мирен и не се пуштам (не е ни чудо , зошто ми иде слабо со девојките),
Едино ги ловам на поглед, се додека во нејзините очи не ги видам зборовите "ајде пријди ми ,што чекаш".Па дури и тогаш се имам излажано, иначе од една иста девојка имам попиено корпи колку за сите други, и на крај коа ја смував (после 2 години), тапа тешка.

99, 9999% од моите другари никад не би одбиле девојка, и јас лично мислам дека е така. Без разлика дали денот им е даун, како што рече Мистичен или не, машкото мото е дека нишо не смее да се пропушти - така да нема корпа кај машко. Само работата е колкав е бројот што тоа би го признал. И да врни и да вее, и бура да коси, они секогаш го сакаат тоа, во секое време на денот, и со било кој, само девојче да е:) Добро сеа освен ако се зафатени ма да и тоа е мн ретко

А која корпа боли повеќе? Па машката 100% зашто е понеочекувана, поретка, понеобична...А женската е секојдневна и очекувана
Не би одбиле грда девојка...тоа мото важи само условот да е убава е исполнет ама ако е грда освен вибратор ништо не и помага.

Ne e edna da se pamti i vo dvata pravci! Vo glavno ne obrnuvam mnogu vnimanie i nemozam da si dozvolam da mi nashteti, pogotovo ne na samodoverba.
Inaku davam koga na devojki so koi nema niitu edna dopirna tochka no i od inat, ednash duri se iznamchiv(dusha mi odpadna). ne za drugo dobiv edna korpa sto mnogu mi povredi i po izvesno vreme vrativ so duplo pogolema. Stanav zlopamtilo i radi toa veke ne obrnuvam vnimanie na ovie raboti:
saka=vo red ke ja udostojam so site pochesti za koi sum sposoben,
ne saka= chao prijatno, isto ko da ne bila, sekundarno ja isfrlam od memorija i zaboravam sve shto sum napravil, pa ako pak mi fati oko nekad , pak ke si probam! hehehe
Inaku imav eden soliden rekord na korpi vo edna vecher pred 2 godini, malku bev pivnat ama me fati i inat da ne si legnuvam sam..... samo ne znam dali treba da napisham ovdeka!:vozbud: :smir:

Најмногу се иритирачки неочекуваните корпи каде што мислиш дека веќе се е дефинирано и разрешено и одеднаш апнс'с сфаќаш дека не бива ништо. Лошото е што од после дознаваш со кого си имаш работа и дека се било курташачење (со извинение на софра).

Од искуство најинтересни корпи беа-

1. Не! (ова беше за респект)

2. На една домашна журка беше пред едно 2-3 години со реплика- Види нема да те лажам одамна си ми симпатичен ама скоро раскинав со дечкото и тој цело време ме прогонува кај и да се свртам таму е така да не можам сега. :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: Подразбира се тоа после не ја спречи да се исполапа и испрочепка со еден другар истата таа вечер ама јеби га-живот :pos2:.

Најмн боли корпата од некоја личност што ја познаваме што мислиме дека и таа сака да биде со нас, и на крајот ништо, а оние корпи од некои што не ги познаваме мислам не болат ич, ниту ме знаат ниту ги знам, па затоа не болат.:wink:

Најмногу се иритирачки неочекуваните корпи каде што мислиш дека веќе се е дефинирано и разрешено и одеднаш апнс'с сфаќаш дека не бива ништо. Лошото е што од после дознаваш со кого си имаш работа и дека се било курташачење (со извинение на софра).

....Како на пример...и ти ми се свиѓаш ама не ти е месецот :pos: сеЉанка бе :pos:

Kurva ! Na site im dava, a na mene neke da mi dade...koj ke ja zeme...gospod ke ja zeme !

mnogu e loso koga ke primetis deka nekoja devojka se zagreva za tebe, pocinja da te zagleduva i na kraj se zapoznava so tebe. ti ja vikas na kafe i mislis se e ok. posle saat vreme probuvas da ja poljubis i u toj moment taa ti vika "abe jas sakav samo da se druzime". :zid:

Воопшто не се страшни корпите кои се дадени кога флертуваме со некој од шо немаме што да правиме...болат оние каде што љубовта е премногу нерамномерна,затоа е подобро да не се заљубуваме лесно не е правило дека секогаш ке корпосуваме.
Лично до сега немам некое посебно искуство со ,,корпите,, најчесто тоа го сфакам како оладување во врската а кога ке дојде крајот никој не изгубил повеке,и двајцата истото=ја изгубиле врската...

Не болат веќе, и така мн, работи се преболени, остала е само прашина,
се наредно е искуство + :)

Ne sakam, da ispadnam deka se furam ili nesto, no dosega nemam izedeno korpa... Uvek idam na sigurno, prvin si pravam procenka dali e zainteresirana, na slepo ne idam :P...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom