Која "корпа" боли повеќе и како ги поднесувате? :)

Кољо, а бе цар си, ма да елаборираше малкуцка. Биејќи секое правило има исклучиок, нели!

Јас не би и дал корпа на ниедна девојка. Ако не ми се допаѓа, а од моја проценка не е некоја ненормална ќе ја земам дома и ќе гледаме нешто. Ќе и пуштам Саутпарк, АлиГ, и нешто слично и ако се смее, ќе ми стане драга. Можеби и ќе правиме нешто понатаму:)

А бе сите мажи се во основа папучари, само јас признавам дека сум наланар!

Корпи не давам, а послем, дали што и како зависи од развојот на нештата.

Најмногу боли корпата која не ја очекуваш!

FortunE напиша:
Garfield напиша:
VeGaS напиша:
Сум ги одбивал само ако стварно не сум чуствувал ништо према нив. Едноставно неможам да бидам со некоја која што не ја сакам барем малце, према која немам симпатии...
Не сум од оние што викаат: ‘К***т нема очи, шибај!‘

А ти се пуштала некоја? Мислам што не ти се допаѓала или не си имал чувства?

А бе, град, запиен, ти се пушта некоја, нормална, ни убава ни гр4да, обична, а ти не ја познаваш, нормално дека немаш чувства кон неа. Ја одбиваш?
Барем така звучи од твојот пост.
И мене ме збуна малце постот, ама ај реков ќе препрочитам уште еднаш.
Чувства нормално дека не идат веднаш, но муабетот е ако не познаваш некоја, а привлечна е (според твои критериуми) и ти се нуди за една вечер :roll: Не верувам дека би ја одбил :wink:

Зависи од ситуација :wink:

Корпа ретко кога би дал.Би дал корпа на некоја доколку мислам нешто сериозно со моменталната девојка,па да не си расипувам врска(сакам чист да си бидам во врски),или би дал корпа на некоја што толку ми е одбивна(грда),што не постои доволна количина на алкохол што мојата перцепција ќе ја смени толку многу што личниот опис ќе и биде многу убав.Додека сум Single и ми се пушти некоја што барем малку е привлешчна,не верувам дека би ја одбил.

99, 9999% од моите другари никад не би одбиле девојка, и јас лично мислам дека е така. Без разлика дали денот им е даун, како што рече Мистичен или не, машкото мото е дека нишо не смее да се пропушти - така да нема корпа кај машко. Само работата е колкав е бројот што тоа би го признал. И да врни и да вее, и бура да коси, они секогаш го сакаат тоа, во секое време на денот, и со било кој, само девојче да е:) Добро сеа освен ако се зафатени ма да и тоа е мн ретко

А која корпа боли повеќе? Па машката 100% зашто е понеочекувана, поретка, понеобична...А женската е секојдневна и очекувана

Само тапа е што жените иако знаат дека 99,9999% машко не одбива девојка,нив сепак им е страв да пријдат и да направат прв потег(барем за повеќето).

подеднакво е- ако ми се допаѓа ептен некој ке ми биде тешко ако ми акне корпа ---ако не нема да се замарам..исто е и кај машките.зависи колку ми се свиѓа ..неможам да се потресувам за секого

..Ако сакаш една..тогаш се ти е рамно..ко тепсија..

Па и да добиеш корпа, што има врска? Тоа не значи дека после тоа треба да се повлечеш и да ти е страв повторно да се пуштиш прв/а.
Самодоверба повторно на ниво(у), главата горе и пак во напад:icon_lol:

Неизвесноста дали некој ќе ти акне корпа или не - е поинтересна од се

Koja korpa boli poeke

Iskreno site znaeme koja korpa boli poveke, ama isto taka toa nema nikogas da se promeni. A za nas maskite kazano e deka ne odbivame iako ovaa konstatacija protivreci na nekoj od prethodnite postovi. Sepak ke kazam odbivame, ama mislam deka e toa epten retko i najcesto e ako devojkata epten vo nisto ne te privlekuva t.e. nemate nisto zaednicko, ili pak da ne kazam ako e od oni devojki kako sto se izrazuvaat nekoj " izgleda kako da mu pobegnala na grobarot od lopatata" !
Ama da zakljucime: Sepak kazanoto NE ima svoi pozitivni strani, a edna od tie e prizemjuvanje na nekoj visokoletecki devojki .:ne:

[Eдитирано од FortunE, фонтот не мора да ти биде Arial Black, гледаме и без тоа:wink:]

epa ja bi odbil izvenete ama ako nekoja ne mi prai merak ja ke odbijam

Acid напиша:
Некого па воопшто не го боли, затоа што корпите му се секојдневие.:roll:

Јас сум од овие

Ако добиеш корпа, најгадно е тоа шо ако ти е мизерно без неа и кукаш по неа, таа те игнорира, а ако се ти тргне и ти оди како што треба а таа го гледа тоа, е ондак таа корпа се претвара у нешто друго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom