Колку мажите навистина сакаат паметни жени?

• Креатор на темата Креатор на темата Lilu23
  • Време на започнување Време на започнување
ne citirav nikogo...nas toa sme site nie, znaci predrasudite i stereotipite postojat zatoa sto sekoj koj misli poinaku ustvari toa znaci deka gresi i e vo zabluda.Problemort e sto kurvite mislat deka se site kurvi, emansipiranite deka site treba da bidat emancipirani...namesto da se prifatat razlikite i gluposta.

Јас мислам дека мажите сакаат дупки.:smir:
ииииии..ленче?:toe:
:helou:

Многу се ретки јаките пички ем да се убави, воедно да имаат и мозок.
Во суштина никој неможе да каже кој е паметен во денешно време.
Секој светот го гледа од своја призма или поточно животот.
Денеска има само луѓе кој си го живеат својот живот и душогрижници кој колку мозок имал.
Јас не сум ја видела вагата со кој се мери мозокот...
А вие изгледа сте од тие мерачите на мозокот...
да не сте брат од Мирка Велиноска...„нај мозокот“ во Македонија.

А тебе снајке да не ти е татичко некое политичарче па шо ја "фалиш" толку Мирка. Што се однесува до неа, најдобро си ја работи работата што си ја знае. Него да си се вратам на темава јас и да си кажам дека на светов има за секое тенџерче капаче и за секое капаче тенџерче, па затоа мое мислење е дека сите (не само мажите) сакаме паметен парнер од прилика колку што сме си паметни и самите ние.

u pravo e koja e logikata da mu pere na nekogo, da mu pegla da mu gotvi i cuva deca...i zgora na toa da ja ebava sekoja vecer...:pos2:

pishla isplashena:baeh:

Аман бе љупчо од тебе,аман!Зарем не сфаќаш дека сум алергична на твоите постови и те лоцирам за 5 секунди.Смени форум човече.

Mazite sakaat pametni zeni da. A najmnogu gi sakaat onie zeni sto se mejgunozno pametni.:sekss:

Паметна жена не носи дома неандерталец.
(Неандерталец е изумрен вид праисториски човек кој живеел во раниот и средниот палеолит.Неандерталецот изумрел пред 24 000 години кога бил заменет како доминантна група од страна на човекот.)

Паметна жена е таа што ќе го убеди мажот дека он е тој што е мозок во врската.

Нормално,како ами функционираат долги врски:)Дај му три напред и остави го да летка,цел живот е некој во излузија,има право мојот драг колега:)

pametna zena e taa sto SAMATA SEBESI ke si se ubedi deka ne e sekogas ona najpametnata.dotogas samo ke se zalazuva.

p.s. a inaku zenite najcesto se ubedeni deka oni se mozokot vo vrskata,pametni bile mazive.

...pametna zena, e sekoja zena sho ke se pokori na gospodarot svoj:smir:

Паметна жена не носи дома неандерталец.
(Неандерталец е изумрен вид праисториски човек кој живеел во раниот и средниот палеолит.Неандерталецот изумрел пред 24 000 години кога бил заменет како доминантна група од страна на човекот.)

А уствари сакаш да кажеш демек паметните жени постоеле во периодот на неандерталците и дека изумреле со нив? Чек да размислам малце! Па може и да си у право :pos2: (се зезам)

А уствари сакаш да кажеш демек паметните жени постоеле во периодот на неандерталците и дека изумреле со нив? Чек да размислам малце! Па може и да си у право :pos2: (се зезам)

Гледаш ова на жена не можеше да и текне.Се гледа дека сте попаметни:)
(се зезам)

Многу, еве јас, пример, многу сакам паметни жени..

...pametna zena e taa sho nema da se omuzi...:pos2:(se zezam)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom