Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OK jasno mi e mene toa,i se soglasuvam so tebe,a ne mi e jasno samo kakva vrska ima toa so KOLKU MAZITE NAVISTINA SAKAAT PAMETNI ZENI?
А зашто си толку сигурна дека мажот неможе да искочи на крај со паметна жена. Некако премногу феминистилки ти е постов. ГИ омаловажуваш мажите во однос на паметните жени. И мислам дека доколку имаме комбинација паметен маж и паметна жена, тогаш тука нема предизвици, авантури и слчно.Не беше тоа: If you can't make me smart, please make them stupid?
Anyway. Во теорија сакаат паметни жени.
Во пракса, откако ќе увидат дека паметни жени умеат маста да им ја извадат и мамето да им го расплачат, додека глупавите се лесни за манипулација, ќе ги баталат првите и ќе им се предадат на вториве.
Голем дел од нив ќе го направат тоа зошто полесниот избор е секогаш подобриот. Мал дел од нив, оние кои сакаат предизвици и тешки игри и кои ќе се најдат барем на исто ментално ниво со паметна жена, ќе уживаат во слатките маки кои доаѓаат во пакет со таква жена.
Не дека ќе успеат да се справат со неа, не. Оно со жена не можеш да се справиш, не па со паметна![]()
zasto mislis taka?aj obrazlozi,bas me interesira.Мажите сакаат паметни жени,само да не се попаметни од нив.:smir:
Која е мерката за интелегенција?Кој е тој авторитет кој што ќе одлучи со оценка кој е попаметен а кој не?И еве јас сакам да е попаметна од мене и да ме научи нешто што досега не сум го знаел.Мажите сакаат паметни жени,само да не се попаметни од нив.:smir:
Која е мерката за интелегенција?Кој е тој авторитет кој што ќе одлучи со оценка кој е попаметен а кој не?И еве јас сакам да е попаметна од мене и да ме научи нешто што досега не сум го знаел.
Која е мерката за интелегенција?Кој е тој авторитет кој што ќе одлучи со оценка кој е попаметен а кој не?И еве јас сакам да е попаметна од мене и да ме научи нешто што досега не сум го знаел.
zasto mislis taka?aj obrazlozi,bas me interesira.
Не знам кај се пронајде толку, ама си ми ја утнал поентатаgladius напиша:Обвинение за феминистички навредлив пост![]()
Значи има глупи мажи и паметни мажи, да речеме.Мал дел од нив, оние кои сакаат предизвици и тешки игри и кои ќе се најдат барем на исто ментално ниво со паметна жена, ќе уживаат во слатките маки кои доаѓаат во пакет со таква жена.![]()
А бе се зафркавала.Аииииии ќовекууууууууу!Пред некоја ден на братучед ми на телефон му се јави новата женска и го прашува кај си бе, а тој еве кај братучед ми, таа праша некого за да ојш тамујас мене ме праша бе шо е сега проблемот
изгинавме.Инаку не го познавам девојчето, ама гледај му умот крои му капа.Сигурно го нема привлечено со паметот и интелектот.
Го сакам братучед ми и го почитувам како брат ама да беше само еднаш лесно ќе беше, некни пак се случи нешто слично на ова. Што би рекол другар ми жена тапан чука и јас морам да играм. Вели давам, давам, ако речи не давам што правиме после?А бе се зафркавала.Аииииии ќовекууууууууу!
Ама ваљда не сакаат жена ПОпаметна од нив отиииииии...готови
А кај можат да се најдат паметни жени?(ако уопште постојат)