Iron Maiden

• Креатор на темата Креатор на темата Yan Gillan
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам темава е некако подзаборавена и решив да постирам едно клипче од Rock In Rio.
[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=KWkezoe1hzg[/MEDIA]
PS. Повеќето од вас го знаете.

колку само беше убаво кога ја свиреа таа песна у белград .. онака ептен ме изненади .. не очекував да ја свират !

Ја жалам што бев у шок што пред мене свират Мејден. И како резултат на тоа не 80% од концертот не го памтам.

баеѓи си пропуштил, концертот беше лудница , само некако превише луѓе имаше,повеќе од капацитетот на салата, а не ми се испуни желбата да ми ја свират afraid to shoot strangers ali ипак супер беше

ја бев (најбољи ден у живот и се тоа) али ептен се изнервирав зашо не свиреа ништо од 7тх и Браве, но за тоа на турнејава 2008..........едвај чекам и доволно ќе ми биде да ја слушнам само Clairvoyant
и се разбира UP THE IRONS

maiden ..... najsilnoto nesto od strana muzika :) navistina kako stareat spobudaluvaat i se podobri stanuvaat .... toa e maiden !

мора да се иде, ама карти барање треба уште од сега.

HEAVY NEW YEAR на сите, ви посакувам да ги видиме боговите повторно и оваа година

Merry X-Mas Metalheads!

xmas11wi0.jpg

luge mora po sekoja cena da dojdat vo makedonija toa mora da go vidam makar i da mi e poslednoto nesto vo zivotot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom