Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај ти текна.Ама Велесизам Такинарди рече сите се коцкале ама само по Јуве се ударало со критики.
Ма свака част!
Кој си момче ти, и дали воопшто некад си ги гледал Рома?!Fala ti gospode sto e Mancini eden od niv, najgolema prevara od igrac od cela Roma
Кај ти текна.Исти сме со Таки, само ја така малку тро подебел.
![]()
Зато шо е дебел и среќен ?Брат зошто у секоја тема се фалиш дека си дебел?![]()
Овој глупиов се кладел дека ќе добие жут и на крај за малце немал ни да фати.❗ Zalewski reportedly bet on his yellow card in the Roma - Salernitana match on May 22nd. The Polish winger was then booked in the 94th minute.
За да не го напаѓате само Флеш дека е дебел. Иначе еве не на Бабуна на трети вир со бемвето.Брат зошто у секоја тема се фалиш дека си дебел?![]()
Не влезе Хамас во Израел...Тие што влегоа фанови на Јувентус беа, заведени од Ањели фамилијата. Војната поради тоа е.
Овој глупиов се кладел дека ќе добие жут и на крај за малце немал ни да фати.
Drugar, stoper sto bez zolt karton ne moze da zastane igrac ne e vreden za diskusija.Кој си момче ти, и дали воопшто некад си ги гледал Рома?!
Mногу лошо друже.Не влезе Хамас во Израел...Тие што влегоа фанови на Јувентус беа, заведени од Ањели фамилијата. Војната поради тоа е.
Русија ја нападна Украина, бидејќи внук на Ањели од прва брачеда му е комшија на Путин и го насска да ја нападни Украина..