MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добра работа кај 9-та е што можеш нечии линкови на топикот што се да ги кликнеш и веднаш те носи таму, без да ги копираш па да ги пишуваш во адрес барот како на претходните верзии:)

Ме пушти, добро е, фала. :smir:

Верзијава е закон, бај д веј.
Ако зборуваш за 9,14 бетата за мене е срање... не работи плусот ниту драг енд дроп пуштање на фајлови и слично... и ме нервира што нема опција сликите (мојата и од соговорникот) да се преместат на десно каде што сум навикнат да ги гледам.

де кажејте како да го мајнам тава windows live today шо излева при секое логиране

Имаш долу опција да направиш да не ти се појавува при секој старт, види малку поубаво

Тешка работа тоа за тим4е:)
Илјада пати праша како се уклучува, сега се пишмани човекот...

Добра работа кај 9-та е што можеш нечии линкови на топикот што се да ги кликнеш и веднаш те носи таму, без да ги копираш па да ги пишуваш во адрес барот како на претходните верзии:)

Од 8.0 па наваму може :)

Оти на деветкава не ми излегуваат анимациите шо ги пишувам (lol, hahaha итн.) Кај мене излегува текст а на тие шо му пишувам ми велат дека излегуваат анимации... А тие коче ми праќаат некоја анимација, тогаш си е океј, само јас коче пишувам ми излегува како текст.

Оти на деветкава не ми излегуваат анимациите шо ги пишувам (lol, hahaha итн.) Кај мене излегува текст а на тие шо му пишувам ми велат дека излегуваат анимации... А тие коче ми праќаат некоја анимација, тогаш си е океј, само јас коче пишувам ми излегува како текст.

Провери во TOOLS - OPTIONS - MESSAGES дали ти е штиклирано SHOW EMOTIONS.

Како можам она второво програмче да го најдам :)

http://www.messhacker.com/

Па ете више си го нашол, само што треба да платиш за него. Побарај на limewire ако е некој доволно добар да го дава без пари одкако тој го купил :)

Засега само со плаѓање изгледа:)
Не стварно, има начин да се дојде до програмот?Ме заинтересира и мене:)

Најдов нешто на торент, па да видиме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom